Showbiz

Cum se înțeleg Mario Fresh și Andreea Esca. Alexia Eram a dat din casă: „Suntem de foarte mult timp împreună și...”

schedule 15 mar. 2023, 10:12

Cum se înțeleg Mario Fresh și Andreea Esca. Alexia Eram a dat din casă: „Suntem de foarte mult timp împreună și...”
Sursa foto: YouTube Alexia Eram

Despre relația Alexiei Eram cu Mario Fresh s-au spus multe, de-a lungul timpului, fanii știind aproape totul despre cei doi îndrăgostiți care sunt împreună de mai bine de șase ani. Ceea ce nu știu ei este cum se înțelege, de fapt, îndrăgitul artist cu mama iubitei sale, iar tânăra a vorbit despre acest aspect, într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat. Iată ce a povestit!

Alexia Eram a dat din casă

Mario Fresh și Alexia Eram s-au cunoscut, în urmă cu șase luni, la una dintre petrecerile organizate de Alex Velea. Încă de pe atunci și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și deși au mai existat neînțelegeri și între ei, ca în orice cuplu, aceștia și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Având în vedere că relația acestora este una de durată, oamenii au ajuns să se întrebe cum se înțelege iubitul influenceriței cu Andreea Esca, mama sa, iar ea a ținut să precizeze că partenerul ei face parte din familie și că relația lor este una foarte bună.

După ce a vorbit despre acest aspect important din viața lor, fiica Andreei Esca a fost rugată să vorbească și despre căsătorie. Nici ea, nici partenerul ei cu care o relație de mai bine de șase ani, nu se grăbesc deloc în acest sens, dar nici nu sunt deranjați de faptul că oamenii le adresează întrebări în acest sens. Alexia Eram nu înțelege, totuși, de ce lumea vrea să afle această informație, având în vedere că are doar 22 de ani.

Crede că fiecare este liber să facă tot ceea ce își dorește, inclusiv să se căsătorească și să facă un copil, deși au vârsta ei, dar nu este și cazul său, deoarece vrea să mai copilărească și este fericită că și partenerul ei de viață gândește la fel. În plus, ea a ajuns la concluzia că nu ar fi fost împreună pentru atât de multă vreme.

"Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună.", a mai zis fiica Andreei Esca, pentru sursa citată anterior.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 6 voturi
Nu: 16 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

22 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9737 RON
-0.00230
USD
USD: 4.6664 RON
-0.00190
GBP
GBP: 5.8274 RON
0.00070
HUF
HUF: 1.2631 RON
0.00640
BGN
BGN: 2.543 RON
-0.00120
CHF
CHF: 5.1094 RON
-0.00030
Convertor valutar

Rezultat: ---