Showbiz

Ce religie are Andreea Esca. Știrista de la PRO TV nu e ortodoxă

schedule 08 aug. 2023, 09:56

Andreea Esca, emblema PRO TV, este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri de la noi din țară. Fiind o persoană iubită de public, după cum sunt părerile internauților din comunitatea sa de pe Instagram, mulți admiratori s-au întrebat ce religie are știrista. Răspunsul nu a întârziat să apară, iar lămurirea nu a venit de la ea, ci de la fiica sa, Alexia Eram.  

Andreea Esca și-a schimbat religia la 23 de ani

Prezentatoarea de știri de la PRO TV este pe micile ecrane de ani buni. În tot acest timp, fanii au avut impresia că știu multe detalii importante despre viața vedetei, dar se pare că s-au înșelat. Deși Andreea Esca vorbește deschis cu prietenii săi de pe rețelele sociale, a „ratat” un aspect din viața ei, religia. 

Până acum, nu a vorbit deloc despre orientarea sa religioasă și nici nu avea de gând să o facă prea curând, însă cea care a adus acest subiect în discuție a fost chiar fiica ei. 

Alexia Eram a dat-o de gol pe mama sa și a afirmat că ea este „de vină” pentru faptul că nu se poate căsători cu Mario Fresh, iubitul ei. 

În glumă, Alexia Eram a spus că religia este cea care îi ține în loc pe ea și pe partener, căci oricât de mult și-ar dori să își unească destinele, cei doi trebuie să rezolve acest aspect. Fiica Andreei Esca a recunoscut, însă, că nu prea să grăbește să facă acest pas, iar Mario Fresh a fost de acord. 

„Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică”, a declarat Alexia Eram, în social media. 

Așadar, Andreea Esca este româno-catolică. Jurnalista a adoptat această religie în momentul în care s-a căsătorit cu Alexandre Eram, francez și catolic, în anul 2000. Aceeași religie o au și copiii lor, Aris și Alexia Eram. De atunci, familia lor celebrează de două ori pe an fiecare sărbătoare importantă. 

Cine este soțul Andreei Esca, Alexandre Eram

După relația de trei ani cu Bogdan Arșinel, fiul actorului Alexandru Arșinel, Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandre Eram, un afacerist născut în SUA. Dat fiind că tatăl său era armean și mama franțuzoaică, Alexandre Eram a crescut la Paris, în Franța. A studiat în Germania și Anglia și a călătorit în toată lumea, în scopuri profesionale sau personale. 

Ajung în România, acum mai bine de 30 de ani, Alexandre Eram a început să lucreze la o firmă de imobiliare. Atunci când acesta și Andreea Esca s-au intersectat, bărbatul era implicat într-o relație. Ulterior, Alexandre Eram a renunțat la partenera cu care era, apoi s-a îndrăgostit de emblema PRO TV.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: "Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru". Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim.
Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris.
I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: "Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea”, a povestit Andreea Esca pentru rezvista Tango. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---