Showbiz

Jador a început să plângă la filmările propriului videoclip. Ce motiv a avut: „Vă iubesc!”

schedule 23 mai 2023, 10:31

Jador a început să plângă la filmările propriului videoclip. Ce motiv a avut: „Vă iubesc!”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador a început să plângă, în fața fanilor lui din mediul online, în timp ce se afla la filmările propriului videoclip. Îndrăgitul artist de manele a primit câteva filmări de la fanii lui plecați peste hotare, să își câștige existența și s-a emoționat. Iată ce a povestit!

Jador, în lacrimi la filmările videoclipului

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de manele de la noi, iar de fiecare dată când a vorbit despre el și despre familia sa, nu a putut să nu aducă în discuție și faptul că a pornit de jos. Pe vremea când era doar un copil, mama lui s-a chinuit din greu pentru a avea ce să le pună pe masă lui și fraților lui, dar erau și momente în care pur și simplu nu aveau ce, iar el le-a promis că nu va mai lăsa ca acest lucru să se întâmple. Odată cu trecera anilor, el a făcut mulți bani și s-a asigurat că frații lui și nici mama sa nu vor mai trece prin aceleași situații precum cele din trecut și chiar i-a ajutat să își facă locuințele la care au visat mereu, după care s-a ocupat și de casa lui.

Artistul a fost mereu un familist convins și un om cu suflet mare, care a ajutat pe oricine a putut, când a avut ocazia. Recent, acesta a decis să le facă o surpriză admiratorilor lui și a filmat un videoclip pentru o piesă specială și plină de emoții, iar mulți dintre românii plecați în afara țării, pentru a munci și pentru a trăi mai bine decât în România i-au trimis niște videoclipuri pe care nici măcar nu le-a putut urmări până la final.

Jador știe cât de greu le este și îi pare rău că sunt oameni care trebuie să sufere, pentru a un trai decent. Sufletist fiind, artistul a început să verse lacrimi amare în fața oamenilor care îl urmăresc pe Instagram și nu înțelege cum se pot unii lăuda pe internet, având în vedere suferințele prin care trec semenii lor.

„Sunt la videoclip. Pentru toți românii care sunt plecați în străinătate și filmez clipul. Îmi pare foarte rău că mi-ați trimis clipurile astea și plâng, că nu pot să mă abțin. Mi-ați trimis clipurile astea. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Nu pot să mă abțin. Nu pot să dau play la clip. Vă iubesc! Nu vreți să știți oamenii care au bătături. Tu nu înțelegi că oamenii nu au bătături? Au umflături în palme. Eu cum să mă dau mare? Cum vă permiți să vă dați mari? Cei care vă dați mari, oamenii care se dau mari în general, nu au habar ce e munca”, le-a zis Jador plângâd celor care îl urmăresc pe Instagram.

Crede despre cei care se laudă că nu au nici cea mai mică idee cum este să muncească, de la 14 ani. Jador a fost cuprins de emoții la vederea imaginilor cu pricina, deoarece și el a pornit de jos și a muncit din greu pentru tot ceea ce are acum.

„Habar n-au ce înseamnă să pleci de jos. Habar n-au ce înseamnă să muncești de la 14 ani. Oameni care muncesc. M-au emoționat foarte tare clipurile astea. Nu pot să filmez. Oamenii care au bani să vă binecuvânteze Dumnezeu cu tot ce e mai bun”, a mai zis cântărețul.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---