Showbiz

Jador se retrage din muzică. Manelistul a făcut un anunț de pe patul de spital: „Cariera mea se încheie aici”

schedule 15 iun. 2023, 10:54

Jador se retrage din muzică. Manelistul a făcut un anunț de pe patul de spital: „Cariera mea se încheie aici”
Sursa foto: Instagram Jador

Jador și-a speriat fanii, în urmă cu câteva ore, când a postat niște imagini de pe patul de spital împreună cu un mesaj prin intermediul căruia a transmis că se lasă de muzică. Starea lui nu pare a fi deloc una bună. Iată ce a mai scris îndrăgitul manelist pe Instagram!

Jador se retrage din muzică

Jador se află pe lista celor mai îndrăgiți cântăreți de manele. Acesta are mii de fani, a susținut concerte în toată țara, fiind cunoscut și apreciat de o mulțime de români. Cu toate acestea, problemele se țin lanț pentru el, iar cele mai recente imagini pe care le-a postat pe contul lui oficial de Instagram sunt unele îngrijorătoare care au ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor, care nu înțeleg dacă mesajul transmis este unul serios, dacă se va lăsa într-adevăr de muzică sau dacă doar trece printr-o perioadă mai grea din viața sa.

În ciuda faptului că a postat acele imagini în care starea lui nu pare a fi deloc una bună, acesta nu le-a transmis oamenilor care îl urmăresc și care este problema cu care se confruntă, dar ce a zis foarte sigur este faptul că întreaga lui carieră muzicală va ajunge la final acesta, după ce va lansa piesele pe care le are deja terminate pentru fanii lui.

Ceea ce i-a speriat și mai tare pe fani este partea de la final, în care spunea că speră ca Dumnezeu să îl mai țină în viață măcar pentru câteva zile, pentru a mai putea fi prezent la câteva concerte. De asemenea, a zis că în cazul în care nu va mai fi, le va da fanilor muzica lui gratis, pentru ca lumea să se poată bucura de melodiile sale și după ce el nu va mai fi printre noi.

Mesajele din partea celor care îl iubesc și care îi ascultă muzica nu au încetat nici ele să apară. Sute de oameni i-au transmis gândurile lor bune și speră să treacă repede această perioadă grea din viața sa.


”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite... pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie… Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚiNĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞! În cazul în care nu o să mai fiu... vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj 😞 aveți grijă de sănătatea voastră!”, a transmis Jador, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---