Showbiz

Jador, anunț important după ce a zis că se lasă de muzică. Artistul nu vrea să își dezamăgească fanii

schedule 16 iun. 2023, 10:53

Jador, anunț important după ce a zis că se lasă de muzică. Artistul nu vrea să își dezamăgească fanii
Sursa foto: Instagram Jador

Jador a făcut un anunț foarte important, la doar câteva ore după ce a transmis că anul acesta va renunța la cariera sa muzicală din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă și care nu sunt deloc unele ușoare. Iată ce a mai transmis îndrăgitul cântăreț de manele!

Jador, anunț important pe social media

Jador nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, iar în urmă cu o zi a postat două imagini de pe patul de spital alături de un mesaj care a îngrijorat pe toată lumea. Cântărețul de manele a transmis că anul acesta se va lăsa de muzică, dar că până acolo, va lansa toate piesele pe care le are terminate. Punctul culminant și momentul în care admiratorii lui au crezut că nu văd bine a fost cel în care artistul a mărturisit faptul că se roagă la Dumnezeu să îl mai țină în viață pentru câteva zile, fiindcă își dorește să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care le are în desfușurare.



Bogdan Mocanu a primit și el o mulțime de întrebări pe marginea acestui subiect sensibil, oamenii sperând că vor scoate de la el toate detaliile pe care bunul său prieten nu a dorit să le ofere. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a zis că nu este el în măsură să vorbească despre asta, ci o face chiar Jador, dacă va considera că este necesar.

El a mai fost uimit și de cât de multe comentarii negative a primit cântărețul de manele, în timp ce se afla pe patul de spital și le-a spus răutăcioșilor că mai bine ar spune o rugăciune, pentru ca Jador să treacă mai bine peste.

După toate acestea, oamenii și-au făcut griji că Jador nu va ma urca pe scenă la evenimentele la care chiar unii dintre ei l-au invitat, motiv pentru care a decis să facă un anunț foarte important. Cântărețul a dezvăluit că își va onoara toate contractele pe care le-a semnat deja, iar pe viitor va cânta mai puțin, din pricina sănătății sale care este cea mai importantă și de care nu a avut grijă.

„Îmi voi onora toate evenimentele la care m-am angajat contractual să cânt, inclusiv mâine și poimâine! Pe viitor voi cânta mai puțin, dar cele la care sunt angajat EU ÎMI ȚIN CUVÂNTUL!”, a transmis Jador, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.596 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8018 RON
-0.01910
HUF
HUF: 1.2891 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.0773 RON
0.00390
Convertor valutar

Rezultat: ---