Sănătate

Mihai Albu diagnosticat cu cancer de prostată, Iulia Albu iși exprima sprijinul

schedule 15 mai 2024, 15:58

Mihai Albu diagnosticat cu cancer de prostată, Iulia Albu iși exprima sprijinul
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta
Designerul Mihai Albu, diagnosticat cu cancer de prostată, se recuperează după operație. Fosta soție, Iulia Albu, îi transmite sprijin public.

Designerul Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, a fost diagnosticat recent cu cancer de prostată, după ce a suferit o intervenție chirurgicală de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali. Anunțul a fost făcut de către Mihai Albu pe rețelele de socializare, unde a împărtășit și detalii despre starea sa de sănătate și procesul de recuperare.

În urma acestui anunț, fosta soție a designerului, Iulia Albu, a transmis un mesaj public de sprijin. Criticul de modă a exprimat solidaritatea și speranța că Mihai va învinge boala. „Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie,” a scris Iulia Albu pe pagina sa de Instagram, adăugând că astfel de momente îi fac pe oameni să prețuiască mai mult fiecare zi.

Mihai Albu a menționat importanța controalelor medicale periodice și a exprimat optimism privind recuperarea sa. „Încă mă aflu în perioada de convalescență, permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta,” a declarat designerul.

Iulia Albu a subliniat și impactul acestei situații asupra fiicei lor, Mikaela, care se confruntă cu un an dificil, având în vedere că trebuie să susțină examenul de Evaluare Națională.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9745 RON
0.00010
USD
USD: 4.5878 RON
-0.01220
GBP
GBP: 5.8379 RON
-0.01760
HUF
HUF: 1.2865 RON
0.00400
BGN
BGN: 2.5434 RON
CHF
CHF: 5.0225 RON
0.01020
Convertor valutar

Rezultat: ---