Showbiz

Mihai Petre s-a accidentat grav de pârtie: „Nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112”

schedule 20 mar. 2023, 10:53

Mihai Petre s-a accidentat grav de pârtie: „Nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112”

Mihai Petre s-a accidentat grav de pârtie, de curând, iar sincer fiind din fire cu fanii lui le-a povestit ce anume i s-a întâmplat cu lux de amănunte, considerând că nu este necesar să apeleze la ajutorul autorităților. Iată ce a mai zis fostul concurent de la Asia Express.

Mihai Petre, despre accidentarea de pe pârtie

Mihai Petre este genul acela de om căruia îi place să se distreze, să se bucure de viață și să își creeze amintiri frumoase alături de familia lui, dar și alături de bunii săi prieteni. Nu de fiecare dată lucrurile îi ies așa cum plănuiește, iar de curând a decis să plece la munte, unde s-a și accidentat destul de grav suferind o ruptură de ligament. Când s-a întâmplat, nu a știut exact ce are, dar a simțit o durere groaznică.

Pentru ca fanii lui să fie puși la curent cu tot ceea ce i s-a întâmplat, partenerul de viață al Elwirei Petre a ținut să facă o postare pe rețelele sociale, pentru a da detalii despre ziua grea pe care a trăit-o. În timp ce făcea snowboarding, a căzut și s-a lovit moment în care a simțit o durere insuportabilă la genunchi, care i-a trecut parțial, după câteva minute de chin.

În primă fază, nu și-a imaginat cât este de gravă situația și a continuat să se bucure de pârtie și de vremea bună, mergând și mult pe jos. De asemenea, a povestit că în zona în care se afla nu avea deloc semnal, dar nici nu s-a gândit că este atât de serios totul, încât să ceară ajutorul poliției. Nu știe exact dacă adrenalina a fost cea care i-a dat acest curaj incredibil sau dacă pur și simplu a fost el viteaz, dar cert este că și-a dat seama, după ce a ajuns acasă, cât de mult a greșit și cum ar fi trebuit să procedeze, de fapt. Acum, trebuie să treacă printr-o recuperare, înainte de a merge din nou pe pârtie, pentru a nu risca să ajungă pe masa de operație.

“M-am întors acasă după două zile cu o ruptură de ligament. Nu știam, dar simțeam. Pe scurt, am luat o trântă la snowboarding. Nici nu știu exact cum s-a întâmplat, dar m-am trezit pe jos, respirând greu, cu o durere insuportabilă la genunchi, care a trecut parțial în câteva minute. Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi și să merg pe jos.
Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză, pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112.Semnal nu aveam, mi se părea că pot să duc. Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum când am aflat că este rupt ligamentul”, a scris Mihai Petre, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---