Showbiz

Jador, primele declarații după ce Bogdan Mocanu a zis că nu mai sunt prieteni: „Nu pot să stau toată ziua cu el”

schedule 03 oct. 2023, 12:45

Jador, primele declarații după ce Bogdan Mocanu a zis că nu mai sunt prieteni: „Nu pot să stau toată ziua cu el”
Sursa foto: Instagram Jador

Bogdan Mocanu a recunoscut public faptul că el și Jador nu mai sunt prieteni. Care a fost reacția manelistului și ce argumente a adus!

Jador, despre prietenia cu Bogdan Mocanu

Pe Jador și pe Bogdan Mocanu i-a legat o prietenie strânsă, care a durat ani buni și care în ultima vreme a început să nu mai fie una la fel de strânsă ca la început. Cei doi au continuat să se susțină și să iasă împreună, până într-un punct în care fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus despre manelist că nu îi mai este prieten și a mai dat câteva declarații în acest sens, ceea ce a dus și la o reacție din partea lui.

Jador a venit destul de repede cu explicații pentru fanii lui și a spus că nu are idee ce s-a supărat atât de tare pe el, de nici măcar nu îi mai răspunde la telefon în momentul în care încearcă să dea de el. Tot el a făcut o comparație în ceea ce îl privește care mai mult ca sigur îl vor scoate din sărite, iar fanii lor așteaptă cu nerăbdare replica lui Bogdan Mocanu.

”Nu știu, nu mai vrea să răspundă la telefon, el știe ce are...! Se comportă ca o p***ă din aia supărată căruia nu-i dai atenție”, a povestit Jador, pentru spynews.ro.

În urma acestor declarații, s-a mai gândit puțin și a ajuns să creadă că s-a supărat pe el atât de rău încât refuză să îi mai vorbească, pe motiv că nu mai petrec atât de mult timp ca înainte împreună. Îndrăgitul cântăreț de manele muncește din greu pentru visul său pe care l-a avut încă de pe vremea când era în facultate și este tot timpul plecat din țară, motiv pentru care nu mai are atât de mult timp ca înainte pentru a sta cu prietenii lui. Are mai multe responsabilități, concerte și proiecte, iar acestea îi ocupă tot timpul.

Pe de altă parte, mulți dintre admiratorii lui sunt de părere că dacă i-ar fi fost prieten în adevăratul sens al cuvântului, l-ar fi înțeles și nu ar mai fi pus o presiune atât de mare pe el.

”Nu pot să stau toată ziua cu el, eu am treabă, nu pot să stau toată ziua cu el, să stau și să stăm. Eu nu sunt omul care să stea. El are mai mult timp liber, eu sunt un om ocupat cu responsabilități enorme. Eu sunt cântăreț, astăzi sunt la Paris, mâine la Bruxelles, poimâine în Germania și tot așa. Eu nu am timp de stat”, a mai povestit artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---