Showbiz

Bogdan Mocanu, primele declarații după despărțirea lui Jador de Hoder: „Speram să își fi găsit aleasa”

schedule 25 aug. 2023, 09:02

Bogdan Mocanu, primele declarații după despărțirea lui Jador de Hoder: „Speram să își fi găsit aleasa”
Sursa foto: Instagram Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a dat primele declarații, după despărțirea lui Jador de Hoder. Bunul lui prieten spera să își fi găsit aleasa, dar se pare că nu a fost deloc așa. Iată ce a povestit!

Bogdan Mocanu, despre despărțirea lui Jador de Hoder

Vestea că Jador și Hoder s-a despărțit a fost care i-a întristat pe toții fanii manelistului care au crezut că acesta și-a găsit liniștea. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum ar fi trebuit între ei, iar el a fost cel care a luat decizia ca fiecare să meargă pe drumul lui, indiferent de cât de tare l-ar fi durut să o spună cu voce tare.

Prietenul lui, Bogdan Mocanu, a dat și el câteva declarații despre cele întâmplate, spunând încă de la bun început faptul că el nu a fost deloc genul de om care să se bage în relația lui sau în ale prietenilor lor și chiar a sperat la rândul lui că și-a găsit aleasa inimii, dar a simțit că nu erau făcuți unul pentru celălalt. Crede că și diferența de vârstă a avut un impact negativ în viața lor, dar și faptul că au crescut în medii diferite. La început, Bogdan Mocanu nu o avea deloc la inimă, dar mai apoi s-au împrietenit.

"Eu am stat și am tăcut, am stat în colțul meu, nu m-am băgat prea mult, așa cum au făcut restul prietenilor lui Jador, care ba au încercat să îl despartă, ba... mă rog. Eu știam că este un carusel de emoții. Speram să își fi găsit aleasa, însă, era și părerea mea că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Este vorba de diferența de vârstă dintre ei, Alexandra a crescut în alt mediu, el a crescut în alt mediu, sunt foarte multe concepții pe care ei nu le au în comun. La început, nici eu nu o acceptam pe Alexandra, după ne-am împrietenit, ba chiar am încercat să mediez lucrurile între ei. Mi-am dat seama că mai bine îl las pe el să se dea cu capul, până nu vede el cu ochii lui nu poate lua o decizie.", a declarat Bogdan Mocanu, pentru spynews.ro

De asemenea, Bogdan Mocanu a ținut să precizeze faptul că existau foarte multe discuții între cei doi foști iubiți și consideră că niciunul dintre ei nu a mai avut răbdare să suporte, motiv pentru care au considerat că separarea este cea mai bună alegere pe care ar fi putut să o facă. El crede că bunul lui prieten nu regretă nici măcar faptul că s-a afișat cu ea, pentru că a făcut ceea ce a simțit și deși în mediul online părea fericiți, în realitate lucrurile nu stăteau deloc așa.

Având în vedere că îndrăgitul cântăreț de manele încă o iubește și se gândește la ea, Mocanu crede că nu este exclusă o împăcare. În momentul de față, Jador și-a găsit refugiul în muncă, pentru că nu este deloc genul de om căruia să îi placă să piardă vremea, indiferent de problemele care ar apărea în viața sa.

"Erau tot felul de discuții între ei, așa cum este în orice cuplu, însă și răbdarea aceasta...la un moment dat se termină, s-a umplut paharul la amândoi. Nu cred că regretă faptul că s-a afișat cu ea, a făcut ce a simțit. Da, în mediul online pareau foarte fericiți, nu puteau posta de fiecare dată când se certau. Nu este exclus să se împace, Jador suferă pentru că a iubit-o și cred că încă o iubește, dar s-a retras în muncă, este doar în studio, nu este omul care să piardă timpul. În momentul acesta mai sunt discuții între ei, acelea de sfârșit de relație: să trec să îmi iau hainele.", a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---