Showbiz

Mike și Iulia Albu, salvați de la eliminare. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns pe al doilea loc: „Ziua a început cu dans”

schedule 02 nov. 2023, 07:44

Mike și Iulia Albu, salvați de la eliminare. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns pe al doilea loc: „Ziua a început cu dans”
Sursa foto: YouTube America Express

Mike și Iulia Albu au fost salvați de la eliminarea din competiția America Express. Cei doi au ajuns pe ultimul loc, dar au avut destul de mult noroc în ultima parte a emisiunii.

Mike și Iulia Albu, salvați de la eliminare

Finalul celei de-a doua etape de la America Express a fost una plină de tensiuni și de provocări pentru cele trei echipe care au intrat în cursa pentru ultima șansă, acestea fiind formate din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Mike și Iulia Albu. Fiecare dintre ei își dorea să ajungă pe prima poziție, dar numai unii dintre ei au fost capabili să o facă.

Cursa pentru ultima șansă nu a fost una simplă, așa cum prezentatoarea concursului, Irina Fodor, i-a făcut să creadă la început, ci mai degrabă una plină de obstacole, care le-a dat mari bătăi de cap concurenților. Prima echipă care a intrat în joc a fost cea care în urmă cu o zi a ajuns pe ultima poziție și anume Laura Giurcanu și Sânziana Negru, urmate de Iulia Albu și iubitul ei, care au ocupat penultimul loc.

Fetele au fost primele care au pășit pe covorul roșu, urmate fiind de ”Cleduții”, care au surprins pe toată lumea cu modul în care au luptat pentru locul în concurs. În schimb, Mike și Iulia Albu nu au avut un noroc la fel de mare precum colegii lor și au așteptat cu sufletul la gură să vadă culoarea soarelui din cutie care, din fericire, pentru ei a fost verde, ceea ce înseamnă că au intrat cu succes în cea de-a treia etapă. Ceea ce le-a îngreunat situația a fost mașina lor de trestie de zahăr care s-a stricat și din cauza căreia au pierdut mult timp.

„Dragii mei, ziua a început cu dans. Proba de dans a fost câștigată de Cleopatra și Edward, care au plecat primii. Am să încep cu prima echipă care a ajuns la mine: Laura și Sânziana. Echipa de pe locul doi este formată din Cleopatra și Edward”, a spus Irina Fodor, la America Express.

Când au auzit care este echipa de pe locul al doilea, toți ceilalți concurenți au fost surprinși, iar reacția lor a fost una pe măsură.

„Ăștia doi pot face minuni!”, a fost reacția lui Romică Țociu.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---