Showbiz

Mike, cel mai mare critic al Iuliei Albu. Comportamentul lui din America Express le-a lăsat un gust amar fanilor: „Probabil sunt cam aspru”

schedule 30 oct. 2023, 08:58

Mike, cel mai mare critic al Iuliei Albu. Comportamentul lui din America Express le-a lăsat un gust amar fanilor: „Probabil sunt cam aspru”
Sursa foto: YouTube America Express

Mike, partenerul de viață al Iuliei Albu, este cel mare critic al vedetei și a recunoscut-o chiar. Felul în care s-a comportat cu iubita sa în emisiunea America Express a fost judecat aspru de către fanii competiției, pe rețelele sociale.

Mike, cel mai mare critic al Iuliei Albu

Încă din prima ediție a celui de-al șaselea sezon America Express, Iulia Albu și Mike nu au fost văzuți cu ochi buni de către telespectatori. Aceștia s-au certat rău, s-au enervat și și-au adresat cuvinte urâte, iar unele dintre momentele acelea au sfârșit în lacrimi. Partenerul de viață al criticului de modă nu a scăpat de comentariile dure ale celor care urmăresc competiția, din cauza comportamentului dur pe care îl are față de ea. Mai mult de atât, aceștia nu au avut cum să aprecieze nici faptul că unele probe au fost făcute de ea, în ciuda faptului că ar fi trebuit duse la capăt de un bărbat.

Într-un testimonial pe care vedeta l-a făcut, cu scurt timp înainte de începerea emisiunii, a zis că se vor întoarce ori căsătoriți, ori divorțați, tocmai pentru că își cunoștea foarte bine iubitul, știind de asemenea și cum reacționează acesta sub presiune. În timp ce Iulia Albu a încercat să îl apere într-un fel sau altul, fanii nu și-au făcut deloc o părere bună despre el.



”Nu, câteodată îmi folosește. Ce s-a întâmplat în emisiune nu ne-a luat prin surprindere. A fost ceva ce anticipam, de aceea am spus în testimonial că vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați”, a povestit Iulia Albu, potrivit wowbiz.ro.

Ei bine, adevărul este că după revenirea în țară, cei doi au stat separați timp de o lună și jumătate, dar au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt, așa că s-au împăcat în cele din urmă. Recent, Mike a oferit câteva explicații și a început prin a spune că, probabil, este cam aspru cu iubita lui, dar și cel mai mare critic al acesteia, deoarece o vede sus și vrea să fie mereu cea mai bună.

”Probabil sunt cam aspru. Nu cred că aici avem un dubiu. Am spus că sunt cel mai mare critic al Iuliei. Probabil pentru că eu o văd acolo undeva sus și doresc să fie mereu cea mai bună”, a declarat iubitul Iuliei Albu într-o emisiune TV, conform aceleiași surse.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---