Showbiz

Iulia Albu și iubitul ei, concurenți în America Express 2024: „Nu sunt pregătită pentru ce urmează și nici voi nu sunteți”

schedule 19 mai 2023, 11:53

Iulia Albu și iubitul ei, concurenți în America Express 2024: „Nu sunt pregătită pentru ce urmează și nici voi nu sunteți”
Sursa foto; YouTube iUmor

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express și-a ales deja concurenții, iar printre aceștia se află Iulia Albu și partenerului ei de viață, Mike. Ambii au vorbit despre ceea ce îi așteaptă și au zis ce anume i-a convins să meargă într-una dintre cele mai interesante experiențe din viața lor.

Iulia Albu și iubitul său participă la America Express

Se apropie filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express, iar lista cu cele nouă echipe care au acceptat provocarea a fost dezvăluită. Una dintre echipele care va porni pe „Drumul Soarelui” este formată din Iulia Albu și Mike, iubitul ei. Ambii au dat declarații despre ceea ce urmează să se întâmple în viața lor, fiind foarte încântați de oportunitatea de a face parte din acest proiect frumos, care de data aceasta se va filma în Columbia, Ecuador și Argentina.

Iulia Albu a recunoscut că nu ar fi putut oferi un alt răspuns decât unul afirmativ, când i s-a propus să participe în acest concurs. Criticul de modă crede că acum este momentul potrivit, pentru ca ea și iubitul ei să se bucure de o asemenea aventură. S-a considerat ca fiind potrivită pentru formatul emisiunii de la Antena 1, de pe vremea când a fost invitată în Asia Express, dar cu toate acestea nu crede că este pregătită pentru ceea ce urmează. Va descoperi locuri și oameni noi, iar asta o încântată cel mai tare.

 “America Express putea primi un singur răspuns din partea mea: un MARE “DA”! De ce Acum? Pentru că Acum este momentul nostru. Gustul pentru această aventură l-am prins încă de la participarea mea ca special guest Asia Express. Nu, nu sunt pregătită pentru ce urmează și, credeți-mă, nici voi nu sunteți! Vom descoperi locuri și oameni noi, lucruri și locuri nebănuite, atât pe traseu cât și în noi înșine. Suntem aici pentru EXPERIENȚA COMPLETĂ!”, a declarat Iulia Albu, pentru Antena 1.

Mike, iubitul Iuliei Albu, a zis că nu ar fi putut să o lase singură în toate acele locuri, chiar dacă știe despre ea că este o femeie curajoasă și determinată, știe despre ea că la finalul zilei este doar un copil care are nevoie de atentie și afectiune, iar el vrea să fie acolo pentru ea, să îi ofere ce are nevoie. Are foarte mare încredere în echipa lor și este fericit că a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri.

“Când Iulia mi-a lansat provocarea de a o însoți in America Express am știut clar care va fi răspunsul meu. In fond, nu aveam cum sa o las singura in aceasta aventura. Iulia este curajoasa si determinata DAR, la finalul zilei este ca un copil mic care are nevoie constanta de atenție si afecțiune. Așadar, America Express începe ACUM! Si cu mine, aparent!”, a declarat Mike, iubitul vedetei, pentru aceeași sursă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---