Showbiz

Iubitul Iuliei Albu a dat-o în bară. Ce a făcut în timpul unei petreceri: „Să știu dacă-mi fac sărbătorile singură sau nu”

schedule 08 dec. 2023, 08:38

Iubitul Iuliei Albu a dat-o în bară. Ce a făcut în timpul unei petreceri: „Să știu dacă-mi fac sărbătorile singură sau nu”
Sursa foto: YouTube America Express

Iubitul Iuliei Albu a dat-o în bară sau mai bine zis în boxă. Ce a făcut Mike, după ce la o petrecere unde se afla alături de partenera lui ar fi consumat mai mult alcool decât ar fi trebuit”

Iubitul Iuliei Albu a dat-o în bară în timpul unei petreceri

De când s-au întors din America Express și au trecut printr-o despărțire, Iulia Albu și partenerul ei de viață petrec tot mai mult timp împreună, merg la evenimente și dau interviuri la dublu, mai des decât se întâmpla înainte. Acum câteva zile, concurenții emisiunii de la Antena 1 au mers împreună la o petrecere, unde doar că s-au distrat de minune, dar au și avut parte de o întâmplare cu totul și cu totul neașteptată.

Dacă în cele mai multe dintre cazuri Iulia Albu era cea care se afla în centrul atenției, de data aceasta protagonistul a fost chiar Mike. Se pare că la un moment dat, ea a decis să plece, deoarece nu se simțea deloc bine, iar el a mai stat și ar fi consumat ceva mai mult alcool, motiv pentru care a dat cu capul într-o boxă.

Rugată să își dea cu părerea pe marginea acestei întâmplări, vedeta a spus că ea vrea să vadă o filmare care să dovedească lucrul acesta, pentru că nu crede nimic până nu vede clar. De asemenea, mai în glumă, mai în serios a declarat că vrea să vadă dacă într-adevăr a făcut asta din cauza băuturii, să știe dacă își petrece sau nu sărbătorile de una singură.

”Am fost la o singură petrecere la Antenă. Am stat doar la intrare, am vorbit cu lumea. Apoi, am plecat, pentru că mă simțeam rău. Mike m-a dus acasă și s-a întors. Când a venit, nu era beat. Chiar vreau să știu dacă-i adevărat, să știu dacă-mi fac sărbătorile singură sau nu. Dacă vad vreo filmare sau poza care dovedește asta, abia atunci o să cred. Eu, în general, sunt Toma necredinciosul. Nu cred nimic până nu văd”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Chiar dacă participarea la America Express a fost un test al relației pe care nu l-au trecut și care i-a afectat și după revenirea în țară, situația lor la momentul de față este una cât se poate de bună, dar nu ar fi reușit acest lucru fără terapia de cuplu la care au apelat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---