Showbiz

Lidia Buble, primele declarațiii despre nunta cu iubitul milionar: „Nu-mi permit să mint”

schedule 28 dec. 2023, 11:31

Lidia Buble, primele declarațiii despre nunta cu iubitul milionar: „Nu-mi permit să mint”
Sursa foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a vorbit despre nunta cu iubitul milionar. Are sau nu planuri în acest sens artista, după relațiile eșuate pe care le-a avut până acum!

Lidia Buble, despre nunta cu iubitul milionar

Lidia Buble iubește din nou, după ce în trecut a avut parte de niște relații nu tocmai reușite care s-au terminat mult mai devreme decât s-ar fi așteptat. Vedeta este extrem de fericită alături de noul ei partener de viață și adoră să o spună cu voce tare, dar este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală și nu se afișează deloc în compania celui care i-a furat inima.

Artista este o femeie sinceră din fire, care și-a ținut mereu fanii la curent cu noutățile din viața sa, doar că în urma evenimentelor neplăcute pe care le-a trăit anul acesta, a început să fie mult mai atentă la ceea ce postează și ce spune, dar nu refuză niciodată interviurile.



Recent, ea a fost întrebată dacă are gânduri de nuntă cu iubitul milionar, iar Lidia Buble a recunoscut că în momentul de față nu se gândește la lucrul acesta, pentru că preferă să se ocupe de cariera sa, să facă muzică nouă și să își surprindă fanii în cel mai frumos mod posibil cu noile sale proiecte. În ultima vreme, a făcut niște melodii foarte personale și s-a implicat în totalitate, iar acum speră doar ca fanii ei să se bucure la fel ca ea de piesele respective pe care, cel mai probabil, le va lansa anul viitor.

„Nu am planuri de căsătorie, tu știi că eu sunt foarte sinceră. Nici nu-mi permit să mint că instant îmi crește nasul ăsta și mai mare decât e, deci planuri de căsătorie nu sunt, deocamdată. Iar referitor la muzică… pregătesc muzică nouă, promit să vă surprind într-un mod foarte plăcut, mai plăcut decât până acum, am scris foarte multe piese și în ultima perioadă m-am implicat chiar eu foarte mult în scrierea pieselor.
Tot ceea ce înseamnă text, linie melodică, producție… pentru că am avut o perioadă în care, și sunt în continuare pe premiză că toată lumea trebuie să mănânce și fiecare trebuie să facă ceea ce știe mai bine, unul să producă, altul să scrie versuri, altul să scrie linie melodică, dar în ultima perioadă mi-a plăcut foarte mult să mă implic eu și vor fi niște piese foarte personale.”, a declarat Lidia Buble, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---