Showbiz

Iubitul Danei Roba, respins de tatăl acesteia. De ce nu îl are deloc la suflet: „Eu trebuie să îl accept, nu el”

schedule 14 nov. 2023, 13:08

Iubitul Danei Roba, respins de tatăl acesteia. De ce nu îl are deloc la suflet: „Eu trebuie să îl accept, nu el”
Sursa foto: Instagram Dana Roba

Tatăl Danei Roba nu este deloc de acord cu noul iubit al fiicei sale. De ce nu îl are la suflet și ce a declarat make-up artista în acest sens!

Iubitul Danei Roba, respins de tatăl make-up artistei

Dana Roba și Beni, noul ei partener de viață, se cunosc de ani buni, doar că între timp s-au întâmplat multe lucruri și nu au putut fi împreună. După ce fostul ei soț a încercat să îi ia zilele, el a fost singurul bărbat care a stat alături de ea, a încurajat-o să meargă mai departe, i-a oferit iubire și înțelegere, dar i-a dat și putere. Astfel, cei doi au ajuns să fie împreună, în ciuda faptului că viața i-a dus pe căi diferite și oricât de fericiți ar fi, nu toată lumea este de acord cu povestea lor de iubire.

Chiar zilele trecute, make-up artista a recunoscut că familia ei este împotriva acestei relații și că nu îi pasă deloc de părerile lor, din moment ce ea este fericită. Recent, ea a recunoscut de ce tatăl ei nu îl are deloc la suflet pe Beni și are în mare parte legătură cu faptul că și el la rândul său are doi copii, însă ea este de părere că ea este singura persoană care trebuie să îl accepte, nu părintele ei.



Dana Roba nu a reușit, deși a încercat din greu, să ajungă la un punct comun pe această temă cu tatăl ei, dar a încetat să mai încerce. Vedeta a mai precizat că ar trebui să nu uite nici el faptul că în momentul în care a cerut-o pe mama ei de soție, ea avea la rândul ei patru copii și tocmai de aceea, nu ar trebui să îi mai judece pe ei pentru alegerile pe care le fac în viață, pentru că sunt suficienți de mari să o facă singuri. Din păcate, mama copiilor lui Beni le-a spus acestora la rândul lui lucruri urâte despre iubita lui, iar în ultima vreme nu s-au mai văzut.

„Cu tata nu mă înțeleg pe tema asta, legat de iubitul meu, pe motiv că Beni are trei copii din prima căsnicie. Dar eu trebuie să îl accept, nu el. Tată, ai uitat că mama avea patru copii, când ai cerut-o de soție? Văd că ai cam uitat. Nu ne-am mai văzut cu copiii lui Beni, în ultima vreme, fetele mi-au spus că mama lor le-a zis lucruri urâte despre mine. Poate că e mai bine așa”, a declarat Dana Roba, pentru playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---