Showbiz

Dana Roba, sacrificii pentru cele două fiice ale sale. Cum se descurcă make-up artista acum: „Pentru ele muncesc”

schedule 14 oct. 2023, 09:03

Dana Roba, sacrificii pentru cele două fiice ale sale. Cum se descurcă make-up artista acum: „Pentru ele muncesc”
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Dana Roba are două fiice superbe, pe care le adoră și pentru care este dispusă să facă orice fel de sacrificiu. Iată cum se descurcă vedeta acum, în ceea ce privește creșterea lor și ce decizie a luat!

Dana Roba, sacrificii pentru cele două fiice ale sale

Nicio femeie nu este pregătită pentru divorț sau pentru a-și crește singură copiii, iar Dana Roba a încercat să rămână puternică, pentru a se putea ocupa așa cum se cuvine de creșterea celor două fiice ale sale. Având în vedere că tatăl lor a fost cel care a încercat să îi pună capăt zilelor și că acum se află în spatele gratiilor, make-up artista s-a văzut nevoită să facă față unor situații dificile de una singură, dar s-a descurcat de minune.

Zilele trecute, Daniel Balaciu a făcut câteva plângeri împotriva sa, acuzând-o atât de evaziune fiscală, cât și de abandon, motiv pentru care ea s-a simțit datoare cu niște explicații. Dana Roba a mărturisit că nu și-a lăsat niciodată fiicele singure în casă și că a angajat chiar și o bonă, ca ele să fie supravegheate când se află la locul de muncă sau când are alte lucruri de făcut, asta implicând inclusiv plecare sa din oraș.

Ele reprezintă adevăratul motiv pentru care și-a dorit să trăiască și a luptat pentru viața sa și tot pentru cele mici muncește din greu în fiecare zi, fiindcă ultimul lucru pe care și-l dorește este acela ca ele să ducă lipsă de ceva. I s epare ireal faptul că a fost acuzată de abandon de către bărbatul care a vrut să o ucidă, doar pentru că angajat o bonă care să o ajute, când are nevoie.

„ Sunt vinovată că am bonă. A zis că abandonez copiii singuri cu bona în casă. Poliția mi-a spus că nu are treabă. Eu las copiii cu bona în casă, nu am cum să fac altfel. Nu le-am lăsat niciodată singure în casă. Nu plec la muncă dacă nu vine mătușa mea să stea, sau o prietenă. Nu mi-am abandonat copii, eu pentru fetele mele trăiesc. Cred că vede toată lumea cum sunt îmbrăcate, gătite. Pentru ele muncesc. Scopul lui e de a mă face pe mine să fiu supărată.”, a declarat Dana Roba, la Antena Stars.

Dana Roba își dorește ca rudele fostului ei partener de viață să o lase în pace odată pentru totdeauna și să înțeleagă faptul că Daniel Balaciu este un criminal.

„Vreau să rog toate neamurile lui să mă lase în pace. Rudele lui trebuie să știe că Daniel Balaciu este un criminal. Îi rog să mă lase în pace, să îmi văd de viața mea.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---