Showbiz

Iubitul Andreei Bălan are un copil de zece ani pe care l-a ținut secret. Declarațiile lui Victor Cornea: „Este clasa a V-a și stă cu mama lui”

schedule 11 oct. 2023, 10:30

Iubitul Andreei Bălan are un copil de zece ani pe care l-a ținut secret. Declarațiile lui Victor Cornea: „Este clasa a V-a și stă cu mama lui”
Sursa foto: Instagram Andreea Balan

Iubitul Andreei Bălan are un copil de zece ani pe care l-a ținut secret. Victor Cornea a dat primele declarații despre cel mic și despre relația pe care a avut-o cu mama lui.

Iubitul Andreei Bălan, despre copilul pe care l-a ținut ascuns

Partenerul de viață al Andreei Bălan, Victor Cornea, a intrat în atenția tuturor, în clipa în care el și artista și-au confirmat relația. Ei bine, legătura dintre ei pare a fi una specială și puternică, motiv pentru care au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii și s-au afișat tot mai des împreună. Astfel, au început să se afle tot mai multe lucruri despre el, inclusiv faptul că are un copil în vârstă de 10 ani pe care l-a ținut secret.

Deși relația lui Victor Cornea cu Andreea Bălan nu este una de lungă durată, cei doi nu își pot imagina viața unul în absența celuilalt, iar cea mai mare bucurie a artistei este legată de faptul că a găsit un bărbat care să o aprecieze la adevărata sa valoare.

În ceea ce îl privește pe fiul lui de doar zece ani, sportivul a spus că are o relație bună cu acesta, dar și cu mama lui pe care a iubit-o la un moment dat. Având în vedere că relația lor nu a funcționat așa cum ar fi trebuit, aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, dar asta nu însemnat că nu a fost aproape de copilul lui în fiecare moment. Victor Cornea are niște îndatoriri clare și nu și-a sfătuit copilul care este deja în clasa a V-a să își urmeze visurile și să facă în viață doar ceea ce îi place.

 „Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…
Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.”, a declarat Victor Cornea, pentru cancan.ro.

Artista l-a cunoscut deja pe fiul iubitului ei și se bucură că Luca se înțelege bine cu fiicele sale și chiar a fost la ziua de naștere a Elei.

 “Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Ellei (n.r. fiica Andreei Bălan). Se înțelege bine și cu Ella, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---