Showbiz

Iulia Albu, primele declarații după ce s-a întors din America Express: „Fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc...”

schedule 20 iul. 2023, 10:04

Iulia Albu, primele declarații după ce s-a întors din America Express: „Fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc...”
Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Iulia Albu și partenerul ei de viață s-au întors din America Express, iar de curând vedeta a dat și primele declarații despre experiența de care a avut parte, în cele câteva săptămâni în care a fost plecată din țară. Iată ce a povestit criticul de modă.

Iulia Albu, despre experiența America Express

Ideea de a participa alături de partenerul ei de viață, Mike, la America Express a încântat-o din prima pe Iulia Albu. Și-a dat seama că este potrivită pentru un asemenea format, încă de când a mers ca invitată specială într-unul dintre sezoane, când a fost, de fapt, „handicapul” echipei pierzătoare. S-a distrat pe cinste, a dus probele la bun sfârșit cu ei, a făcut autostopul, iar când a venit vorba să fie și ea concurentă cu drepturi depline, nici nu a stat prea mult pe gânduri.

Rămâne de văzut cât de bine s-a descurcat, cât de grele au fost probele și dacă a opri mașini în trafic pentru a ajunge la destinație le-a dat dat bătăi de cap, dar cert este că din câte a zis chiar ea, au avut parte de o experiență unică în viață. Mai mult de atât, ea a povestit că nu s-a schimbat deloc felul în care gândește odată cu participarea în cadrul concursului de la Antena 1, dar cu siguranță există câteva aspecte extrem de importante care s-au schimbat, dar a ținut să precizeze că nu neapărat datorită acestei experiențe, ci pentru că au fost mai mulți factori la mijloc.

De asemenea, Iulia Albu a avut timpul necesar la dispoziție să vadă lucrurile altfel și să le înțeleagă total diferit față de cum se întâmpla înainte de plecarea lor din țară, tocmai pentru că se aflau într-un mediul total diferit față de cel în care erau obișnuiți să trăiască, având tot confortul și luxul de care aveau nevoie. Așadar, experiența de care s-au bucurat a fost una pe care nu o vor mai repeta vreodată și una de care fanii ei așteaptă să se bucure pe micile ecrane. Iulia Albu a fost întrebată și dacă relația lor a avut de suferit, iar răspunsul ei a fost unul vag.

„Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gandesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia sa le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a transmis Iulia Albu, pe Instagram.



„Exista lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimba niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiența singulară. Mai multe, în curand…”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---