Showbiz

Iulia Albu, de urgență la spital după participarea la America Express: „Pacientul e viu, dar mort copt”

schedule 14 sept. 2023, 08:37

Iulia Albu, de urgență la spital după participarea la America Express: „Pacientul e viu, dar mort copt”
Sursa foto: Instagram Iulia Albu

Iulia Albu a mers de urgență la spital, după participarea la America Express. Ce i s-a întâmplat vedetei și ce a povestit despre starea sa de sănătate de la momentul actual!

Iulia Albu a mers de urgență la spital

Iulia Albu este una dintre concurentele acestui sezon al emisiunii America Express, unde participă alături de partenerul ei de viață, Mike. Aceștia au acceptat provocarea de a merge în aventura vieții lor, fără a sta prea mult pe gânduri, pentru că ea s-a îndrăgostit de formatul competiției, încă de pe vremea când a primit invitația de a fi „handicapul” uneia dintre echipe, în sezoanele anterioare. A încântat-o ideea de a fi chiar ei concurenți în cadrul acestei competiții, doar că revenirea în țară a venit la pachet cu anumite consecințe.

Creatoarea de modă a luptat din greu în ceea ce privește ducerea probelor la final, iar fanii ei sunt nerăbdători să urmărească edițiile pe micile ecrane din această toamnă, dar efortul, stresul și oboseala și-au pus serios amprenta asupra sănătății sale. Iuliei Albu îi este greu să își revină după acele săptâmâni de filmare, iar faptul că încă nu se poate odhni cum trebuie, a afectat-o cel mai tare și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

Recent, concurenta emisiunii de la Antena 1 și-a făcut mai multe analize, pentru a vedea dacă totul este în regulă în ceea ce o privește, pentru că nu se mai poate odihni deloc. Dacă înainte putea munci zile în șir fără a simți oboseala, acest lucru nu se mai întâmplă și în clipa de față. Din fericire, Iuliei Albu i-au ieșit bine analizele, doar că încă se simte epuizată și nu poate pierde vremea, pentru că are foarte multe lucruri de făcut pe care nu le poate amâna, deși și-ar dori asta.



„Și acum mă doare capul. Înainte munceam o săptămână fără oprire și nu aveam nimic. Nu știu ce să zic. Nu mai aveam deloc putere. Am fost și mi-am făcut analizele. Totul e ok. Dar știi cum e: pacientul e viu, dar mort copt. Nu-mi pot reveni nici cu somnul. Dorm toată ziua și nu pot dormi noaptea. Am de filmat, de făcut poze, întâlniri”, a declarat Iulia Albu, pentru cancan.ro.

I-a plăcut atât de mult experiența, încât ar mai participa oricând la un asemenea concurs. În schimb, nu s-ar vedea concurentă la Survivor România, deoarece nu face parte din sfera sa de interes.

„Mi-a plăcut foarte mult. M-aș mai duce la America Express. Prefer acest show în orice zi, la orice oră. La Survivor nu. Nu face parte din sfera mea de interes deloc”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---