Showbiz

Cătălin Botezatu, mesaj pentru tinerii care vor să ajungă designeri: „Lăsați TikTok-ul și puneți...”

schedule 04 sept. 2023, 13:52

Cătălin Botezatu, mesaj pentru tinerii care vor să ajungă designeri: „Lăsați TikTok-ul și puneți...”
Sursa foto: Instagram Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu le-a transmis un mesaj tinerilor care vor să devină designeri și le-a zis clar ce anume ar trebui să facă, dacă își doresc să meargă pe acest drum.


Ce mesaj le-a transmis Cătălin Botezatu tinerilor care vor să devină designeri

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai mari și mai apreciați creatori de modă din țara noastră. Acesta a reușit să se facă remarcat și peste hotare, motiv pentru care oamenii îi cer sfaturi când vine vorba despre acest domeniu și se așteaptă să primească răspunsuri care să îi ajute în carieră. Acesta a făcut parte chiar și din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”, în sezoanele anterioare, unde se număra printre cei mai duri și sinceri dintre jurați alături de fosta sa colegă de platou, Iulia Albu.

Având în vedere toată experiența pe care o are în spate, cei tineri care se văd lucrând ca designeri pun mare preț pe opinia lui și sunt, de asemenea, curioși ce ar trebui să facă pentru a ajunge pe culmile succesului, așa cum și el a reușit. De multe ori, îndrăgitul designer refuză să discute despre un asemenea subiect, fiind de părere că doar trebuie să muncească, în timp ce mulți sunt de părere că tot efortul este irelevant, din moment ce nu au și puțin noroc.

Bote a ținut să precizeze că sunt foarte mulți tineri care vor să devină designeri, dar foarte puțini care chiar fac ceva în sens. Din punctul lui de vedere, primul lucrul pe care ar trebui să îl facă ar fi să muncească, pentru că o simplă dorință nu este suficientă, să arate ce pot, iar în momentul în care vor fi buni în ceea ce fac, cu siguranță vor fi remarcați și vor avea succesul la care visează.

A mai zis și că aproape toți ce care vin în atelier, doar încurcă și își doresc o semnătură cum că au făcut practică și nimic mai mult. El le-a oferit mereu șansa de a face ceva, le-a dat materiale, dar nu au vrut cu adevărat să se bucure de ocazie.

„Cei din generația de azi vin în atelier să încurce pe acolo și apoi să le dai o semnătură că au făcut practică. Nu vor să învețe, nu vor să facă nimic. Eu le ofer la fabricile pe care le am șansa să facă ceva. Le-am dat materiale. Le-am oferit anumite linii pe care se poate lucra să-și facă colecții, dar nu vor. Au fost câțiva, dar apoi li s-a urcat la cap. Bineînțeles cum li s-a urcat, așa le-a și căzut și asta e. Lăsați Tik Tok-ul și puneți mai mult mâna pe carte, puneți mai mult mâna pe niște cărți de artă, de cultură, vizitați”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru ego.ro.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---