Showbiz

Adina Buzatu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea lui Stephan Pelger. Designerul lua 40 de pastile pe zi

schedule 09 iun. 2023, 13:11

Adina Buzatu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea lui Stephan Pelger. Designerul lua 40 de pastile pe zi
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Adina Buzatu a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare despre moartea lui Stephan Pelger, fiind la rândul ei în stare de șoc. Vedeta a zis ce crede că l-a adus în punctul de a-și pune capăt zilelor, la fel cum au făcut-o și alți oameni care fie doar l-au cunoscut, fie i-au fost prieteni.

Ce a zis Adina Buzatu despre moartea lui Stephan Pelger

Stephan Pelger s-a sinucis, iar în noaptea în care a recurs la acest gest necugetat nu a dat deloc de bănuit de ce avea să urmeze. Înainte de a-și pune capăt zilelor, acesta a mers în restaurantul unui prieten, cu care a vorbit câteva lucruri și căruia i-a promis că va reveni a doua zi cu alte două prietene, dar nu s-a ținut de promisiune. Nimeni nu ar fi zis că va recurge la un asemenea gest, iar familia și prietenii încă sunt în stare de șoc.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că acesta suferea de depresie și că avea coșmaruri și atacuri de panică, din cauza unui jaf din trecut care i le-a declanșat și nici faptul că se confrunta cu insomnia. Din această cauză, designerul ajunsese să ia niște pastile de care devenise dependent și despre care Adina Buzatu a declarat că erau 40 la număr. I-a fost extrem de greu să discute despre tragedie, mai ales că știa cât de mult a luptat prietenul ei împotriva dependenței. Deși a cerut ajutor și l-a primit, nu a mai putut să lupte până la capăt și s-a sinucis la cei 43 de ani ai săi.

„Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot să vorbesc, sunt șocată. Știu asta (n.r. că lua 40 de pastile într-o zi). La un moment, a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi (n.r. echipa emisiunii TV), eram la volan. Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat Adina Buzatu, pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu a fost și el în stare de șoc. Designerul regretă la rândul lui faptul că Stephan Pelger a recurs la un asemenea gest și a vorbit despre care crede el că ar fi cauzele morții acestuia, una dintre ele fiind legată de problemele pe care le avea cu banii, deși părea foarte fericit după ce și-a făcut implant de păr. Mai apoi, a adus în discuție și depresia cu care acesta se confrunta și pe care nu a mai reușit să o controleze și nici să lupte împotriva sa.

„Și eu iau medicamente de dormit, că nu pot să dorm, dar nu medicamente puternice, iar eu cred că depresia ține de fiecare. El a mai avut probleme și esențiale… și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat(...) „Dacă s-a sinucis…nici nu știu… nu faci așa ceva. Toate antidepresivele astea… o să vorbesc și eu cu prietenii noștri comuni, nimeni nu știa lucrurile astea…”, a declarat Cătălin Botezatu, conform playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---