Showbiz

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre moartea lui Stephan Pilger. De ce s-ar fi sinucis designerul: „Toate antidepresivele astea...”

schedule 09 iun. 2023, 09:29

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre moartea lui Stephan Pilger. De ce s-ar fi sinucis designerul: „Toate antidepresivele astea...”
Sursa foto: YouTube Kanal D Romania

Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri legate de moartea lui Stephan Pilger. Cunoscutului designer nu i-a venit să creadă faptul că bărbatul deși părea fericit, și-a pus capăt zilelor. Iată care crede el că ar fi cauzele morții lui!

Ce a declarat Cătălin Botezatu despre moartea lui Stephan Pilger

Vestea tragică a morții lui Stephan Pilger i-a pus pe gânduri pe colegii lui de breaslă, pe cei care i-au fost prieteni, dar și pe cei care l-au cunoscut. Acesta a fost găsit fără suflare, în locuința sa, iar oamenii legii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, ci doar au constatat decesul. Acesta se confrunta cu probleme serioase, printre care depresia și atacurile de panică, dar și coșmarurile care erau din ce în ce mai dese. Despre toate aceste lucruri a vorbit chiar el, în cadrul unei emisiuni, în urmă cu un an, când a povestit că toate acestea i s-au declanșat din cauza faptului că a fost jefuit, la Cannes, unde a rămas fără bijuteriile sale în valore de 120 de mii de euro.

Stephan Pilger avea doar 43 de ani, iar din spusele lui Cătălin Botezatu, care a decis să dea câteva declarații după ce acesta a fost găsit spânzurat, nu părea a fi nefericit, ba chiar era bucuros că reușise să își facă un implant de păr. Nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat și nici nu își poate explica de ce a simțit nevoia să facă acest gest necugetat.

„Nu știu ce s-a întâmplat, m-am gândit că ceva s-a întâmplat, nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, am mers, și-a făcut un implant de păr…”, a declarat Cătălin Botezatu, într-o emisiune TV, conform playtech.ro.

Designerul a vorbit totuși și despre care crede el că ar fi cauzele morții lui Stephan Pilger, care a ale să plece dintre noi mult prea devreme. Botezatu a adus în discuție depresia, spunând că și el ia medicamente pentru a putea dormi, dar nu unele puternice și că el avea niște probleme serioase, inclusiv unele financiare și, cel mai probabil, a ajuns în acest punct neștiind cum să le mai facă față. Din câte a mai dezvăluit el, prietenii lui Stephan Pilger nu știau despre toate aceste lucruri, dar va vorbi cu ei, să afle mai multe detalii fiind încă în stare de șoc, după aflarea veștii tragice.

„Și eu iau medicamente de dormit, că nu pot să dorm, dar nu medicamente puternice, iar eu cred că depresia ține de fiecare. El a mai avut probleme și esențiale… și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat(...) „Dacă s-a sinucis…nici nu știu… nu faci așa ceva. Toate antidepresivele astea… o să vorbesc și eu cu prietenii noștri comuni, nimeni nu știa lucrurile astea…”, a mai zis Cătălin Botezatu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---