Showbiz

Cătălin Botezatu, operat de urgență la inimă: „Sunt la spital alături de îngerul meu”

schedule 14 iul. 2023, 12:44

Cătălin Botezatu, operat de urgență la inimă: „Sunt la spital alături de îngerul meu”
Sursa foto: Instagram Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență la inimă, iar acum se află încă internat în spital. Care este starea lui de sănătate și ce a declarat cunoscutul designer!

Cătălin Botezatu, operat de urgență la inimă

Starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu nu a fost una prea bună, în ultima vreme, astfel că designerul a mers în Turcia, unde a făcut un nou control. Medicii care se ocupă de el a decis ca acesta să fie operat de urgență, pentru a i se monta un nou stent, motiv pentru care este nevoit să stea pentru câteva zile internat în spital. Din fericire, acesta are parte de susținere, iar în permanență cineva se află cineva alături de el și îl ajută când este cazul.

De data aceasta, o comisie de medici condusă de cardiologul Alp Burak a muncit din greu pentru a duce la capăt investigațiile de care îndrăgitul designer avea nevoie, iar la final, și-au dat seama că singura soluție este aceea de a-l opera. Intervenția a decurs așa cum trebuie, viața lui nu este în pericol, iar Eva Pavel a dat câteva detalii despre situația în care se află Botezatu și a recunoscut că deși intervenția nu a fost una complicată, a avut foarte mari emoții. Fiind cu el în permanență, chiar și în sala de operații, a realizat că nu a întâlnit nicio persoană la fel de puternică precum el.

„Mă bucur că a venit pentru controlul periodic. Și, astfel, a fost evitată o complicație ce putea apărea în următorul an. Deși procedura nu este una extrem de complicată, emoțiile mele au fost la fel de mari ca la intervențiile lui anterioare. Am fost alături de el în sala și mărturisesc ca nu am întâlnit nicio altă persoană la fel de puternică ca Botezatu. Echipa medicală a luat decizia de montare a stentului în urma unui consiliu format din medicii mai multor secții. Va rămâne internat în spital doar 24 de ore. Și apoi ne vom întoarce acasă liniștiți și sănătoși“, spus Eva Pavel, potrivit romaniatv.net.

Cătășin Botezatu a vorbit și el despre starea sa de sănătate, despre care a zis că momentan este una bună, în ciuda faptului că se află încă internat în spitalul din Turcia. Se simte foarte bine după intervenția la inimă pe care a suferit-o recent, dar este și recunoscător că a avut pe cineva drag alături, în tot acest timp și, de asemenea, că nu a ajuns la complicații, așa cum s-ar fi întâmplat, dacă nu ar fi mers la controlul periodic.

„Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție. Și mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit”, a zis și Cătălin Botezatu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---