Showbiz

Gabriela Prisăcariu, experiențe neplăcute în industria modei: „Nu mă văd făcând asta la bătrânețe”

schedule 19 oct. 2023, 09:38

Gabriela Prisăcariu, experiențe neplăcute în industria modei: „Nu mă văd făcând asta la bătrânețe”
Sursa foto: Instgaram Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisăcariu iubește ceea ce face, dar pasiunea sa nu a ținut-o departe de experiențele neplăcute de care a avut parte în industria modei. Iată de a declarat frumoasa parteneră de viață a lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, despre experiențele neplăcute pe care le-a avut

Gabriela Prisăcariu iubește ceea ce face și a dat mereu tot ce a avut mai bun, când a venit vorba despre cariera sa, dar a avut parte și de multe experiențe neplăcute în industria modei, despre care a vorbit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. Câștigătoarea emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu” a defilat, la un moment dat, chiar și în cadrul matinalului pe care îl prezintă partenerul ei de viață, moment în care Dani Oțil a făcut câteva glume la adresa ei.

Vedeta a vorbit despre momentul acela, spunând că el știe foarte bine că aceasta este mare sa pasiunea sa și job-ul ei și, de asemenea, că a muncit din greu să ajungă unde este acum, motiv pentru care nu poate renunța chiar atât de ușor.

„Este o glumă! El glumește, știe că asta este pasiunea mea, în primul rând, iar, pe urmă, job-ul meu. Îmi place foarte mult, am muncit extrem de mult ca să ajung aici și nu aș putea să renunț acum, după toată această muncă, să stau acasă, în niciun caz!”

Mai mult de atât, modelul a vorbit și despre viitorul ei în această industrie, recunoscând că nu se vede făcând asta până la bătrânețe, pentru că este de părere că ar trebui să se oprească de la o anumită vârstă. Experiențele total neplăcute pe care le-a avut cu agențiile de modelling au făcut-o să se gândească serios dacă merită sau nu să își deschidă una proprie și a ajuns la concluzia că nu merită efortul și nici nu poate face vreo recomandare pentru cei care vor asta de la ea.



„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu! Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling) Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă.
Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)”, a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru ego.ro.

O situație dificilă în care aceasta a fost pusă a marcat-o pentru totdeauna și nu și-a poate scoate din cap, oricât de tare ar încerca.

„Da, bineînțeles! Este o vorbă celebră, care mi-a rămas în cap, atunci când agentul meu mi-a zis, când voiam să merg la o altă agenție din Milano, la una mai bună, nu la cea propusă de el: „Gabriela, și eu mi-aș dori un Ferrari, dar nu se poate!”.
O lună mai târziu eram la respectiva agenție în Milano, am fost aleasă chiar de patronul agenției! I-am zis: „Ar fi cazul să îți iei un Ferrari, căci se poate!”, a mai zis modelul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---