Showbiz

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că a intrat beată în emisiune: „În realitate e alta”

schedule 05 iun. 2023, 13:02

Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a spus că a intrat beată în emisiune: „În realitate e alta”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Zilele trecute, Gabriela Cristea a fost acuzată că ar fi intrat beată în emisiune, iar la scurt timp după aceea, partenerul ei de viață a sărit în apărarea sa. Nu a durat mult și a venit și ea cu declarații, aducând în atenția oamenilor și un aspect pentru care oamenii o apreciază. Iată ce a zis!

Gabriela Cristea, declarații în urma acuzațiilor primite

Viperele Vesele au făcut o postare, pe contul lor oficial de Instagram, legată de faptul că Gabriela Cristea ar fi intrat beată la filmările pentru ”Mireasa-Capriciile Iubirii”. Citind toate aceste lucruri, dar mai ales comentariile răutăcioase ajunse la adresa soției sale, Tavi Clonda nu s-a putut abține și a sărit în apărarea soției sale, în cadrul unei emisiuni televizate. Artistul a dorit, încă de la bun început, să fie clar pentru toată lumea faptul că partenera lui de viață nu consumă alcool în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă că nu ar fi avut cum să facă abuz înaintea în filmărilor.

Chiar și mama sa adoptivă a simțit nevoia să facă o serie de dezvăluiri în acest sens, spunând clar că o cunoaște ca și cum ar fi copilul ei și știe că nu ar fi capabilă de una ca asta. A vorbit foarte frumos despre îndrăgita prezentatoare, considerând că este o persoană care și-a făcut mereu meseria și nu merită să se vorbească așa despre ea.

La câteva zile după ce postarea a apărut pe internet, iar oamenii au început să vorbească despre asta, Gabriela Cristea a simțit și ea nevoia să o facă. Astfel, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” a postat o filmare, pe social media, prin intermediul căreia le-a zis celor care o urmăresc faptul că o doamnă i-a scris că o admiră foarte mult, pentru că reușește mereu să arate impecabil, ceea ce este total opus față de ceea ce au postat Viperele Vesele, iar asta a determinat-o să facă niște mărturisiri în mediul online și a zis că trecerea timpului a început să își spună cuvântul și în cazul ei.

”(…) Da, este și cazul meu, pentru că nu sunt de fiecare dată super coafată, machiată și scoasă ca din cutie, ba din contră, în cele mai multe cazuri sunt cu un moț prins în cap și machiată pentru că plec la studio. Atunci când te machiezi nu arăți ca în realitate, dar mai ales când ești nemachiat, pielea pare că e plină de pete și plină de defecte. În realitate e alta, toți suntem cam la fel, nu e unul care să fi scăpat de trecerea timpului sau de agresiunile vremii.
Dacă mă întrebați pe mine aș vrea să stau de dimineața până seara nemachiată, cu un moț în vârful capului, să grădinăresc, să mă ocup de pasiunile mele, dar așa în stare naturală, nu cu toate artificiile”, a zis Gabriela Cristea, pe social media.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---