Showbiz

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de coșmar în Grecia: „Ne-a luat inima”

schedule 28 iul. 2023, 12:43

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de coșmar în Grecia: „Ne-a luat inima”
Sursa foto: Instagram Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să își ia o vacanță de câteva zile și au mers în Grecia, dar nu se așteptau sub nicio formă să treacă prin așa ceva. Ce li s-a întâmplat celor doi soți!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de coșmar

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase și cele mai urmărite cupluri de la noi din țară, motiv pentru care, de cele mai multe ori, atenția este concentrată asupra lor și a familiei pe care o au împreună. Cei doi muncesc din greu, au multe proiecte atât separat, cât și împreună, doar că din când în când simt nevoia să se se relaxeze. Astfel, de curând au dorit să plece într-o vacanță nu foarte departe de România, să se bucure de plajă, de vremea frumoasă, dar și de momente în doi.

Ei bine, aceștia au mers în Grecia, unde deși s-au simțit bine câteva zile la rând, au avut și câteva momente de panică. Ambii au primit mesaje din partea urmăritorilor lor de pe Instagram care i-au avertizat că în zona în care se află ei sunt mai multe incendii de vegetație, doar că nu le-au luat prea mult în seamă. Panica s-a instalat, în momentul care au văzut mai multe mașini de pompieri pe plaja unde se aflau ei.

“Au fost multe mesaje primite din partea voastră și foarte mulți dintre voi care îmi spuneau: ‘Sunteți în vacanță acolo și arde Grecia’. Într-adevăr, sunt multe zone, dar și zone în care situația este foarte bună, nu sunt incendii, slavă Domnului.
Din fericire, în locul unde suntem noi totul e sigur. Ieri am intrat pe autostradă, pentru că am fost la o plajă și am văzut mai multe mașini de pompieri care mergeau spre o locație, vă dați seama că ne-a luat un pic inima. Tocmai asta m-a și determinat să fac videoul ăsta, pentru că primesc multe mesaje din partea voastră și parcă atunci m-am trezit un pic la realitate”, a declarat Gabriela Cristea, conform wowbiz.ro.

Gabriela Cristea a oferit chiar și un interviu despre situația prin care ea și partenerul ei de viață au trecut, recunoscând că acela a fost momentul în care s-au trezit la realitate și și-au dat seama că nu este chiar o glumă. Cel mai dureros i se pare faptul că flăcările au ajuns tot mai aproape de Muntele Athos și speră ca situația să se liniștească tot mai repede. I se pare ireal ce se întâmplă, dar știe că nu are nicio putere pentru a-i ajuta pe oamenii care trec zilnic prin acel coșmar pe care ei l-au trăit doar câteva ore.

“(…) Focul pare că a ajuns și într-o zonă mângâiată de Dumnezeu, cum s-ar spune, pentru că cel mai apropiat punct de unde suntem noi și care pare să aibă o avertizare de grad 4 este muntele Athos, sper ca și acolo situația să se liniștească”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---