Showbiz

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă fără tradiții: „Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează”

schedule 25 mai 2023, 12:57

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă fără tradiții: „Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează”
Sursa foto: Instagram Dani Otil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume cununia religioasă. Blondina a dat câteva declarații despre ceea ce urmează să se întâmple în viața lor, dând de înțeles că nunta va fi una fără tradiții.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă fără tradiții

Fericire mare pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Aceștia se pregătesc pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume nunta, pentru care fac pregătiri intense în ultima perioadă. Aceștia au fost convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt, încă de când s-au cunoscut, iar acum că vor ajunge în fața altarului împreună, emoțiile sunt din ce în ce mai mari.

Vedeta este pregătită de-a dreptul pentru ziua nunții, iar unul dintre cele mai importante aspecte este legat de faptul că și-a găsit rochia de mireasă, fiind de părere că toate celelalte lucruri sunt nesemnificative. A durat o vreme, până când a găsit-o pe cea potrivită pentru ea, fiind nevoită să probeze mai multe înainte și au durat ani până când și-a găsit modelul. I se pare un lucru esențial să se cunune în fața lui Dumnezeu, dar așteaptă totodată și petrecerea de după, pentru a se distra alături de toți cei dragi lor.

De asemenea, a precizat că se spre dezamăgirea părinților la nunta lor, nu vor respecta tradițiile, dorind doar să meargă la biserică, iar mai apoi să se distreze în adevăratul sens al cuvântului. Fanii sunt nerăbdători să vadă rochia de mireasă aleasă, dar vor mai avea ceva timp de așteptat până atunci.

"Sunt pregătită. Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează. Dacă mi-am găsit rochia de mireasă perfectă pentru mine, pentru că am purtat foarte multe rochii de mireasă de-a lungul anilor și atunci nu găseam niciun model pe care să îl simt că e cu adevărat rochia mea de mireasă. Sincer, de-abia aștept. Îmi doresc foarte mult să mergem la biserică, mi se pare un lucru extrem de important și pe urmă petrecerea bineînțeles.
Nu o să respectăm nicio tradiție, spre dezamăgirea părinților. Nu o să facem cu tradiții, în niciun caz. Noi pur și simplu vrem să mergem la biserică, după să ne distrăm în familie, cu prietenii și asta e tot. Cine o să ne cânte va rămâne surpriză, o să vedeți.", a declarat Gabriela Prisăcariu, pentru wowbiz.ro.

Partenera de viață a lui Dani Oțil nu a vorbit, în cadrul interviului, doar despre marele eveniment care urmează să aibă loc în viața lor, ci și despre cariera sa. Blondina este model de o viață, dar are emoții, ori de câte ori, defilează și nu îi este deloc teamă să o spună cu voce tare. Își dorește să iasă totul bine de fiecare dată și tocmai de aceea, stă cu sufletul la gură, până când prezentarea ajunge la final.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---