Showbiz

Gabriela Firea, victima violenței în familie. Prin ce a trecut în copilărie: „Știam ce înseamnă să mănânci bătaie”

schedule 09 nov. 2023, 11:11

Gabriela Firea, victima violenței în familie. Prin ce a trecut în copilărie: „Știam ce înseamnă să mănânci bătaie”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Gabriela Firea a fost victima violenței în familie și a vorbit despre una dinte cele mai grele perioade din viața sa și anume cea în care era doar un copil. Ce a povestit mambra PSD!

Gabriela Firea, victima violenței în familie

Gabriela Firea a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre momentele grele prin care a trecut pe vremea când era doar un copil. Ea și-a deschis inima în fața prezentatorului și i-a dezvăluit acestuia faptul că a trecur prin foarte multe în viață și că a învățat din experiențele sale.

Fostul Ministru al Familiei și Egalității în Șanse în guvernul Nicolae Ciucă și guvernul Marcel Ciolacu a zis că motivul pentru care s-a implicat atât de tare în acțiunile sale și a contribuit la înțelegerea femeilor care au probleme în cuplu este legat de faptul că și ea a trecut prin așa ceva.

De-a lungul timpului, Gabriela Firea și-a dat seama că femeile care se confruntă cu violența în familie nu mai au loc să se bucure de viața lor, sunt mereu triste și victime. Ea, la rândul ei a știut ce înseamnă afirmația conform căreia ”bătăia este ruptă dinn Rai”, deoarece a avut multe cazuri în jurul ei, iar cea mai mai bucurie a sa în acest caz este că nu a ajuns să creadă că așa este bine.

„Am trecut prin foarte multe în viață, sunt mai călită. Ceea ce s-a întâmplat în familia mea, este și motivul pentru care m-am implicat mult. Am contribuit la a le înțelege pe femeile care au probleme în cuplu, în căsnicii, casă, femeile care în loc să se bucure de viață, sunt triste, ele sunt victime. Știam ce înseamnă “bătaia e ruptă din Rai”. Am avut în jurul meu atâtea cazuri, încât mă bucur că nu am ajuns să cred că așa e bine. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am avut și cred că încă mai am o tărie de caracter, un psihic mai robust și am văzut întotdeauna partea plină a paharului”, a declarat Gabriela Firea, în emisiunea „În oglindă”.

Este recunoscătoare că a avut și încă are tărie de caracter și un psihic mai robust, dar mai ales pentru că oricât de greu i-ar fi fost în drumul ei, a reușit să vadă partea plină a paharului. Mai apoi, a fost întrebată dacă s-a gândit să candideze  funcția de președinte al României, iar răspunsul ei nu a fost unul lipsit de argumente.

"Nu am afirmat și nu doar că nu am afirmat, nu am gândit eu ca persoană vreo perspectivă care să vizeze președinția României. Lumea m-a luat în calcul, casele de sondare m-au cercetat științific, analiști, politicieni, politologi, ONG-uri, presă și cetățeni, dar nu eu.  Cred că multe mi se trag și de aici pentru că în perioada aceasta mi s-a spus că de fapt toată tevatura a fost pentru faptul că eu voiam să candidez la Cotroceni, lucru care nu este adevărat. Nici nu m-am gândit și nici soțul meu niciodată nu a gândit și nu a afirmat acest lucru.
Nu m-am gândit nici măcar o clipă și vă spun de ce! Poate greșesc, dar vă spun adevărul gol–goluț! Sunt atât de legată de proiectele de la București, de la Primăria Capitalei, pe care le-am început și au rămas cu praful pe ele, în cât treiani de zile m-am gândit doar cum voi reveni și îmi voi sufleca mânecile și mă voi apuca de treabă", a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---