Politic

Gabriela Firea și Marcel Ciolacu resping ideea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei

schedule 12 apr. 2024, 12:06

Gabriela Firea și Marcel Ciolacu resping ideea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
Foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO
Gabriela Firea și Marcel Ciolacu resping retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, subliniind susținerea fermă și continuarea campaniei.

Președintele PNL București, Gabriela Firea, a declarat că este prea târziu pentru retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, având în vedere că perioada oficială a campaniei electorale este iminentă. Firea a subliniat susținerea fermă a filialelor PSD și PNL pentru candidatura lui Cîrstoiu și a menționat că în curând va fi prezentat programul de guvernare locală propus de acesta. Ea a evidențiat importanța echipei politice și a strategiei de marketing în succesul unei campanii electorale și a asigurat că partidele vor fi vigilente în procesul de numărare a voturilor.

În contextul zvonurilor despre o posibilă retragere a candidatului, premierul Marcel Ciolacu a intervenit, afirmând că nu există motive pentru o astfel de decizie și că nu a fost emisă nicio hotărâre judecătorească împotriva lui Cîrstoiu, care să justifice retragerea sa. Ciolacu a respins categoric posibilitatea retragerii candidatului, subliniind că strategia este de a continua campania cu Cîrstoiu.

Aceste declarații vin în urma speculațiilor privind activitatea profesională a lui Cătălin Cîrstoiu și a presiunilor pentru retragerea sa din cursa electorală. Atât Firea, cât și Ciolacu, au exprimat convingerea că momentul actual este unul de consolidare a campaniei și nu de schimbare a candidaților.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---