Politic Social

Gabriela Firea este susținută de PUSL pentru un nou mandat de Primar General al Capitalei

schedule 07 nov. 2023, 09:05

Gabriela Firea este susținută de PUSL pentru un nou mandat de Primar General al Capitalei
LCV / Shutterstock

PUSL a anunțat că susține candidatura Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, chiar dacă aceasta ocupă în continuare funcțiile de președinte al Organizației PSD București și vicepreședinte al PSD.

Firea, susținută de PUSL pentru un nou mandat de primar al Capitalei

PUSL a anunțat că o susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandat de primar al Capitalei. Chiar și după ce aceasta s-a reîntors în funcțiile de președinte al Organizației PSD București și vicepreședinte al PSD, PUSL a continuat să o susțină.

”La data de 11 iulie 2023, PUSL a anunțat că sprijină candidatura fostului ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea la Primăria Capitalei. De asemenea, la data de 30 octombrie, PUSL a reiterat susținerea senatorului Gabriela Firea pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, asta chiar înaintea reabilitării sale politice de către PSD.”, a transmis PUSL într-un comunicat de presă.

PUSL mai afirmă că deși încă nu era reabilitată, umaniștii au reiterat susținerea sa pentru un nou mandat de primar general, dată fiind nevoia bucureștenilor de a fi reprezentați de un om de calibrul Gabrielei Firea.

„Prin urmare, ne bucurăm că astăzi Partidul Social Democrat a luat act de expirarea suspendării și întoarcerea sa în funcțiile deținute în partid, mai precis președinte al Organizației PSD București, vicepreședinte al PSD și reafirmăm faptul că PUSL o susține în continuare pentru mandatul de Primar General al Capitalei”, a transmis PUSL într-un comunicat de presă.

Bucureștenii, nemulțumiți de activitatea lui Nicușor Dan

Cu doar câteva zile în urmă, Partidul Umanist Social Liberal a organizat un protest în fața Primăriei Generale a Municipiului București în care sute de bucureșteni și-au strigat nemulțumirea față de activitatea actualului primar, Nicușor Dan.

Românii sunt revoltați și afirmă că edilul Capitalei nu a contribuit cu nimic la dezvoltarea orașului printre multiplele promisiuni pe care le-a făcut înainte să preia mandatul la Primăria Capitalei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---