Politic

Marcel Ciolacu își exprimă îndoielile privind candidatura lui Piedone și face apel la unitate în PSD pentru susținerea lui Cîrstoiu

schedule 10 apr. 2024, 06:50

Marcel Ciolacu își exprimă îndoielile privind candidatura lui Piedone și face apel la unitate în PSD pentru susținerea lui Cîrstoiu
Foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO
Marcel Ciolacu critică mandatul lui Nicușor Dan și susține candidatura lui Cătălin Cîrstoiu din partea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a abordat subiectul alegerilor pentru Primăria Capitalei în cadrul Conferinței de Alegeri a Organizației PSD București. Ciolacu a exprimat respectul său față de Cristian Popescu Piedone, însă a subliniat că acesta nu are anvergura necesară pentru a ocupa funcția de primar general al Capitalei. În schimb, liderul PSD a declarat că este convins că Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de coaliția PSD-PNL, va câștiga alegerile din 9 iunie.

Ciolacu a făcut apel la unitate în cadrul partidului și a solicitat sprijinul Gabrielei Firea, exprimându-și regretul că aceasta nu a fost candidata PSD pentru Primăria București. De asemenea, a respins acuzațiile de incompatibilitate aduse lui Cîrstoiu, afirmând că nu toți medicii sunt corupți și că atacurile aduse sunt nefondate.

Candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, a vorbit și el la conferință, subliniind dorința sa de a uni partidul și de a convinge membrii să-l susțină în cursa pentru primărie. Cîrstoiu a respins acuzațiile de incompatibilitate și conflict de interese, menționând că este dedicat îmbunătățirii vieții cetățenilor și nu căută îmbogățirea personală prin funcția publică.

În contextul acestor declarații, Marcel Ciolacu a criticat mandatul actualului primar general, Nicușor Dan, pe care l-a numit un eșec, și a subliniat că PSD este unit în dorința de a aduce schimbarea în administrația Capitalei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---