Showbiz

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, desființați de internauți după ce au mâncat gratis într-un restaurant: „Au ieșit milogii la cerșit”

schedule 14 sept. 2023, 10:51

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, desființați de internauți după ce au mâncat gratis într-un restaurant: „Au ieșit milogii la cerșit”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost desființați de internauți, după ce au mâncat gratis într-un restaurant pe care l-au promovat în mediul online. Comentariile au început să apară încă din primele minute și sunt foarte puțini cei care au avut ceva bun de zis la adresa lor .

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, desființați de internauți

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt două persoane foarte active pe rețelele sociale și recunoscute pentru faptul că promovează tot felul de produse și servicii în mediul online. Prezentatoarea a fost mereu luată la rost din cauza acestui aspect, dar rare au fost momentele în care chiar a pus la suflet vorbele dure venite din partea oamenilor. Este recunoscătoare pentru tot ceea ce are, dar mai ales pentru familia ei frumoasă. Recent, au ieșit împreună la un restaurant, de unde au postat mai multe imagini pe rețelele sociale, care nu au fost neapărat văzute cu ochi buni de către oamenii care îi urmăresc.

Multora nu li se pare în regulă faptul că au început să facă reclame unor produse alimentare, meniuri sau restaurante, iar comentariile sunt pe măsură. Unii au fost duri și au spus că Tavi Clonda nu și-a scos fetele la restaurant așa cum a postat, ci doar a mers să mănânce gratis în locul respectiv, pentru că la finalul zilei nu a scos niciun leu din portofel. După toate acestea, internauții au tras concluzia că sunt niște ”cerșetori” care în schimbul promovării au rezolvat și cu mâncarea pe ziua respectivă, după cum chiar ei s-au exprimat.

”Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai vazut pomanagii, dar voi bateți recordul.”/”Ai ieșit la masă la terasă. Ți-e foame, așa-i? Bine că ai luat-o și pe Joiana, diva care se dă mare și tare, mai ales în emisiunea pe care o prezintă. Mocangeala e bună , mai ales cand ai foame”/ ”Au ieșit milogii la cerșit, nu au scos fetele la restaurant, cum se laudă marele cântăcios.”/ ”Ăștia mănâncă numai moca, fac reclama și pleacă cu burțile pline”, au scris oamenii în comentarii.



Nu este pentru prima dată când cei doți se lovesc de criticile dure ale internauților care sunt mereu atenția la orice mișcare și nu iartă nimic. Vedeta a fost luată la rost de aceștia și pentru faptul că își editează pozele de pe Instagram în exces și că persoana care este în realitate nu seamană deloc cu cea care apare în mediul online și nu au ezitat să i-o spună în secțiunea de comentarii, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

În ciuda părerii pe care urmăritorii și-au făcut-o despre ei, aceștia sunt fericiți și își văd în continuare de viața lor cu bune, dar și cu rele/

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---