Showbiz

Gabriela Cristea, acuzată că a fost în stare de ebrietate la TV. Care a fost reacția soțului ei: „Își găsea cu mare dificultate cuvintele”

schedule 01 iun. 2023, 10:58

Gabriela Cristea, acuzată că a fost în stare de ebrietate la TV. Care a fost reacția soțului ei: „Își găsea cu mare dificultate cuvintele”
Sursa foto: YouTube Ionela Nastase

Gabriela Cristea a fost acuzată că a apărut în stare de ebrietate pe micile ecrane, iar imediat după aceea, partenerul ei de viață și mama vitregă i-au sărit în apărare. Ce a declarat Tavi Clonda și care este părerea lui despre acuzațiile care i se aduc mamei copiilor lui!

A fost sau nu Gabriela Cristea în stare de ebrietate la TV

Ei bine, un mesaj alături de niște imagini în care Gabriela Cristea este acuzată că ar fi apărut la TV, după ce a consumat băuturi alcoolice, au făcut furori pe internet. Prezentatoarea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars a fost acuzată că ar fi sărbătorit în exces începerea filmărilor, iar în cealaltă emisiune pe care o moderează și anume „Mireasă – Capriciile Iubirii” ar fi intrat în emisia live, într-o stare nu tocmai potrivită, ci mai degrabă una avansată de ebrietate. Viperele Vesele au transmis un mesaj legat de cele întâmplate și au analizat felul în care s-a comportat în direct, fiind de părere că făcea glume deplasare, își găsea cu greu cuvintele și era incoerentă.

Acestea au fost de părere că întreaga întâmplare nu este decât o lipsă de respect pentru invitați, pentru telespectatori, dar și pentru întreaga echipă de producție.

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces. Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate. Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.
Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.”, este mesajul transmis de Viperele Vesele, în mediul online.

Văzând toate acuzațiile care i se aduc partenerei sale de viață, Tavi Clonda a simțit nevoia să sară în apărarea sa, spunând că toate lucrurile care s-au zis despre Gabriela Cristea sunt doar niște miniciuni venite din partea oamenilor care se ocupă cu denigrarea vedetelor. El a zis că Gabriela Cristea nu consumă alcool niciodată, dar crede că persoanele respective, vor da socoteală în instanță.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua! Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a declarat Tavi Clonda pentru click.ro.

Nici mama vitregă a vedetei nu s-a putut abține și a vorbit despre situația în care Gabriela Cristea a fost implicată. Femeia a zis clar că o cunoaște ca și cum ar fi fost copilul ei, iar ea nu s-a prezentat niciodată beată la locul de muncă, deoarece nu consumă deloc alcool.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu”, a spus Paula Crăciunescu, pentru sursa citată anterior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---