Showbiz

Stephan Pelger s-a spânzurat. Cu ce probleme se confrunta designerul: „M-a pus psihiatrul să...”

schedule 09 iun. 2023, 08:48

Stephan Pelger s-a spânzurat. Cu ce probleme se confrunta designerul: „M-a pus psihiatrul să...”
Sursa foto: YouTube TheXclusive

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat, la vârsta de doar 43 de ani, fiind găsit de un vecin în propria sa locuință. Acesta se confrunta cu niște probleme serioase, despre care a vorbit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu aproximativ un an.


Stephan Pelger a fost găsit spânzurat

Stephan Pelger era un designer de modă cunoscut la noi în țară, care se confrunta cu serioase probleme printre care depresia și atacurile de panică. Acesta și-a pus capăt zilelor, în propria sa locuință, unde a fost găsit de către un vecin care a anunțat imediat autoritățile. Ajunși la fața locului, oamenii legii nu au mai putut face nimic pentru el, ci doar au constatat decesul.

„Bărbat, 43 de ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publică-designer de modă.”, au transmis autoritățile, conform wowbiz.ro.

Povestea lui de viață este una impresionantă și nu a ținut niciodată departe de ochii curioșilor. Acesta locuia în Brașov fiind înviat de la vârsta de un an. Din partea părinților lui a avut mereu parte de susținere, în ciuda faptului că poate nu își dorea ca el să urmeze această cale. Își dorea enorm să devină designer și chiar dacă multă lume nu credea în el și în forțele sale, a muncit din greu și a reușit să facă tot ceea ce și-a propus în viață.

„Sunt înfiat de la vârsta de un an și cred că este un dar și o șansă în viață pe care o ai o dată într-o viață, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinții mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilitățile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata. Tata era sever, dar a înțeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea. (...) Le-am zis tuturor colegilor de școală că vreau să devin designer, ei r âdeau de mine la momentul respectiv, în momentul ăsta pot să le dau peste nas”, declara Stephan Pelger, acum ceva vreme, conform aceleiași surse.

În urmă cu un, invitat fiind în cadrul emisiunii pe care o moderează Mihai Ghiță, regretatul desginer a vorbit despre mai multe întâmplări ciudate de care a avut parte de-a lungul vieții sale și a recunoscut că se confrunta cu depresia, atacurile de panică și nu reușea să scape de coșmaruri.

„M-a pus psihiatrul să-mi tatuez data de 12.08.2018. Eram la Cannes, era destinația mea favorită de vacanță. M-am pregătit pentru restaurant, purtam bijuterii în valoare de 120 de mii, jumătate erau ale mele personale, jumătate erau împrumutate și mafia de pe Costa de Azur, diverși oameni sunt filați, după răpiți, jefuiți. Povestea a fost foarte ciudată. Am ieșit de pe ușa clubului și țin minte doar că am fost împins, dar 11 ore nu am mai avut memorie. M-am trezit în portbagajul unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț. La 9 dimineață m-a găsit poliția și la 11 noaptea plecasem de la restaurant. Am fost găsit în chiloți, fără bijuterii, fără nimic”, a declarat Stephan Pelger, pentru „În Oglindă”.

La un moment dat, acesta a fost jefuit și a rămas fără niște bijuterii în valoare de 120 de mii de euro. Se afla la Cannes pe atunci, cea care era și destinația sa preferată de vacanță, iar timp de 11 ore nu a mau avut memorie trezindu-se într-un portbagaj la 40 de kilometri distanță de locul în care se afla inițial. Nu a trecut niciodată peste acel episod, iar din pricina acestuia începuse să aibă atacuri de panică și coșmaruri, iar depresia nu i-a dat nici ea pace.

„Am atacuri de panică, coșmaruri, mă trezesc că se închide brusc o ușă în spatele meu și tresar, sunt chestii cu care rămâi și probabil că în timp se vor ameliora. De dispărut, nu cred că vor dispărea complet, pentru că ce s-a întâmplat a fost mult prea profund, dar în ziua de astăzi pot vorbi despre acest eveniment”, a mai zis el, în urmă cu un an.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---