Showbiz

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, ceartă de zile mari la America Express. De la ce a pornit: „Ți se pare că te iau la mișto?”

schedule 15 nov. 2023, 07:28

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, ceartă de zile mari la America Express. De la ce a pornit: „Ți se pare că te iau la mișto?”
Sursa foto: YouTube America Express

Iuliana Pepene și Sonia Simionov și-au ieșit din minți, în timpul cursei pentru a doua imunitate de la America Express. Concurentele și-au atuncat cuvinte grele. Iată cum a decurs conversația lor!

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, ceartă la America Express

Emisiunea America Express îi pune pe concurenți în situații care mai de care mai complicate, iar una dintre cele pe care le-au avut de dus la bun sfârșit seara trecută a fost cea de-a munci într-o fermă. Fiecare echipă a avut câte o treabă de făcut, iar prima echipă ajunsă la panou a fost cea care a ales ce trebuie să facă fiecare echipă și, spre surprinderea tuturor, cei care au avut ocazia de a face aceste alegeri a fost echipa formată din Mike și Iulia Albu.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost nevoite să hrănească niște viței cu lapte, în ferma respectivă, iar în timp ce așteptau ca acesta să se încălzească, au avut un schimb de replici dur. Ei bine, nimeni nu se aștepta la asemenea reacții din partea lor, mai ales că relația lor este una destul de bună, doar că tensiunile din concurs, oboseala și stresul că vor ajunge în cursa pentru ultima șansă și-au spus cuvântul.

Faptul că fermierul care le supraveghea le-a întors din drum și le-au pus să încălzească laptele din nou, pentru că din punctul lui de vedere era mult prea rece pentru viței, le-a scos din sărite și au început să își verse nervii una pe cealaltă.

„Nu există așa ceva! Atunci ne-am ieșit din sărite! Atunci a fost momentul când am clacat amândouă”, a zis Iuliana Pepene, în America Express.

După ce au început să țipe, să se enerveze și după ce au fost pe punctul de a ceda, și-au dat seama că au exagerat și că au greșit și nu și-au purtat pică, dar nici nu au reușit să ajungă pe prima poziție la Irina Fodor, deoarece Romică Țociu și Cătălin s-au mișcat mai bine și au câștigat imunitatea mică.

”Eu nu mai pot. Am obosit, mă doare în piept de dimineață, de la probă”, a afirmat Iuliana Pepene.
„Ți se pare că te iau la mișto? Ți se pare greșit! Dar nici eu nu pot să aud non-stop că nu mai poți”, a fost replica Soniei Simionov.
„Doamne ferește, ce exagerări!”, a mai zis Iuliana.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---