Showbiz

Iuliana Tudor este în doliu. Mama sa a murit: „Un om care și-a trăit viața frumos”

schedule 13 nov. 2023, 13:07

Iuliana Tudor este în doliu. Mama sa a murit: „Un om care și-a trăit viața frumos”
Sursa foto: Facebook Iuliana Tudor

Iuliana Tudor este în doliu, după ce mama sa a murit. Deși femeia care a adus-o pe lume s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, ea a făcut tristul anunț abia acum.

A murit mama Iulianei Tudor

Mama Iulianei Tudor s-a stins din viață, zilele trecute, iar vedeta a găsit puterea de a vorbi despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa în cursul zilei de astăzi. Îndrăgita prezentatoare a mai povestit că femeia care a adus-o pe lume a decedat chiar de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.

De asemenea, în postarea pe care ea a făcut-o pe pagina sa de Facebook, unde a și postat două imagini cu regretata ei mamă, a zis despre ea că a fost o femeie cu totul și cu totul specială, care și-a trăit viața frumos și care a luptat zilnic cu toate lucrurile care îi apăreau în cale, dând dovadă și că era puternică, mult mai puternică decât ar fi crezut oamenii din jurul ei.

Mai mult de atât, Iuliana Tudor a spus despre ea că a ales să trăiască demn și că nu a vrut să vorbească prea mult despre durerea ei, fiind atât o soție, cât și o mamă exemplu. Deși acum nu mai este printre noi, cunoscuta prezentatoare este fericită că se poate prezenta ca fiind fiica unei luptătoare, căreia îi recunoscătoare pentru omul care a devenit.

Oamenii și-au exprimat la rândul lor regretele în comentarii și au vrut să se asigure că se pot baza oricând pe sprjinul lor, chiar dacă singurul mod prin care îi pot fi aproape este prin intermediul unor vorbe bune.

Sursa foto (c): Iuliana Tudor/Facebook

„Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea.  A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur.
A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare.Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ!  Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis Iuliana Tudor, pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---