Showbiz

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eliminați din America Express: „Eu am simțit ca fiind un semn mare”

schedule 09 nov. 2023, 09:35

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eliminați din America Express: „Eu am simțit ca fiind un semn mare”
Sursa foto: YouTube America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminațeri din America Express, în cea de-a treia etapă a competiției. Aceștia au regretat lucrul acesta, dar s-au și bucurat. Ce mesaj emoționant a postat artista, imediat după!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eliminați din America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au fost tocmai preferații fanilor America Express și deși au scăpat de eliminare în primele două etape, cea de-a treia nu s-a terminat prea bine pentru ei. Cei doi soți nu s-au descurcat deloc bine în cursa pentru ultima dată, adversarii lor având ceva mai mult noroc. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost cele care au ajuns primele la Irina Fodor, urmate fiind Ionuț Rusu și George Tănase, care au primit deja biletul spre Ecuador.

Deși nu le-a fost deloc ușor pe parcursul filmărilor, aceștia s-au bucurat cumva că lupta a ajuns la final pentru ei, deoarece nu se regăseau și nu reușeau să ducă multe probe la capăt, fiind mereu depășiți de alți concurenți. Cu o seară înainte de eliminare, au trăit coșmarul vieții lor, când au fost atacați cu arme de foc de către doi indivizi aflați pe motociclete, acela fiind momentul în care și-au dat seama că nu mai pot rezista în America Express.

Înainte de a-și lua la revedere de la colegii lor, Edward Sanda a transmis un mesaj emoționant în care a recunoscut că i-ar fi plăcut să mai stea, în ciuda celor întâmplate.

''M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare.'', a declarat Edward Sanda, la America Express.„Eu cu un ochi am râs și cu altul am plâns. (...) Cea mai frumoasă parte a fost că am putut să ajutăm oameni prin misiunile pe care le-am făcut”, a zis și Cleopatra Stratan.

După eliminarea lor din concurs, Cleopatra Stratan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, recunoscătoare fiind pentru toată experiența de care s-au bucurat împreună.

''Pentru noi competiția se încheie aici, în Columbia! Suntem recunoscători și onorați că am avut șansa unică de a participa în America Express, mai ales împreună.
A fost o experiență în toate nuanțele: mai bune, mai rele, mai frumoase sau mai grele și chiar dacă am avut atâta noroc în competiție, cu siguranță va rămâne pentru noi experiența unică a vieții noastre! Mulțumim din suflet tuturor colegilor, prietenilor și oamenilor dragi, care ne-au susținut! Vă iubim!'', a transmis ea, pe social media.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---