Showbiz

Ce chipă a câștigat a doua imunitate din Ecuador de la America Express: „Nu cred! Așa mare bucurie”

schedule 15 nov. 2023, 07:07

Ce chipă a câștigat a doua imunitate din Ecuador de la America Express: „Nu cred! Așa mare bucurie”
Sursa foto: YouTube America Express

S-a dat a doua imunitate din Ecuador de la America Express. Ce echipă a câștigat-o și prin ce provocări au trecut concurenții, înainte de victorie!

Ce chipă a câștigat a doua imunitate din Ecuador

În cea mai recentă ediție a emisiunii America Express, s-a dat lupta pentru cea de-a doua imunitate. Având în vedere că Iuliana Pepene și Sonia Simionov au fost cele care s-au bucurat de amuleta de 1000 de euro, tot ele au fost și cele care au decis ordinea plecării în cursă pentru celelalte echipe. Din nefericire pentru ele, lucrul acesta nu a contat prea mult, deoarece au pierdut extrem de mult timp la autostop, iar ceilalți le-au luat înainte destul de ușor.

În prima parte, echipele erau nevoite să facă rost de niște pălării în schimbul unor sarcini pe care le primeau din partea localnicilor care le vindeau. Mai apoi, aceștia au devenit ajutoare într-o fermă, iar distanța dintre misiuni a fost cea care le-a dat mari bătăi de cap, deoarece șoferii nu se opreau atât de ușor la autostop.

”A doua imunitate a acestei etape se va acorda în Parque de Los Enamorados, în Ambato. (...) Misiunea voastră aici este să mențineți echilibrul în natură, adică să o ajutați pe Pachamama, făcând diverse munci la fermă. Este timpul să-i descoperiți pe cowboy-i ecuadorieni, care se numesc Chagras. Dacă sunteți primii sosiți, împărțiți sarcinile de pe panou, dar nu înainte de-a îndeplini cea mai clasică misiune Chagra: aruncarea lasoului. Dacă nu sunteți primii, informați judecătorul ce muncă v-a fost repartizată de către primii veniți, dar nici voi nu puteți începe munca fără a arunca cu lasoul”, le- a zis Irina Fodor concurenților.

Deși nervii le-au fost întinși la cote maxime și au avut momente în care au cedat, echipele au încercat să ducă probele la bun sfârșit, dar numai una dintre ele a reușit să ajungă pe primul loc și este vorba despre cea formată din Romică Țociu și fiul lui, Cătălin. Concurentul a precizat, după obținerea imunității, că a mai simțit o asemenea bucurie doar la nașterea băiatului lui.

„Nu cred! Nu cred! Așa mare bucurie! Am mai trăit doar când s-a născut Cătălin”, a declarat Romică Țociu, după obținerea imunității.


„Cel mai important este că nu alergăm la cursa pentru ultima șansă și că nu putem fi votați”, a precizat Cătălin la rândul lui.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---