Showbiz

La ce vârstă a câștigat Andreea Antonescu primii bani din muzică: „Câștigând concursul, am reușit să îmi cumpăr...”

schedule 19 oct. 2023, 09:23

La ce vârstă a câștigat Andreea Antonescu primii bani din muzică: „Câștigând concursul, am reușit să îmi cumpăr...”
Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a reușit să câștige primii bani din muzică la o vârstă fragedă. Câți ani avea atunci și ce și-a cumpărat cu suma primită!

Andreea Antonescu, despre primii bani din muzică

Andreea Antonescu a devenit cunoscută de o țară întreagă, încă de la începuturile trupei Andre din care a făcut parte alăruri de Andreea Bălan. Cele două artiste susțineau concerte peste tot prin țară și lansau melodii care aveau un real succes, în ciuda faptului că erau doar niște adolescente care mergeau la cântări însoțite de părinți. Valul mare de apreciere pe care l-au primit la momentele acelea le-a schimbat viața, dar puțini sunt cei care știu cu adevărat care este vârsta pe care vedeta o avea când și-a dat seama că vrea să facă muzică.

Ei bine, era doar un copil de șase ani, când a mers la un concurs important, unde prestația sa a fost apreciată enorm și de unde a plecat acasă cu 1600 de lei. Erau foarte mulți bani, pentru vremurile respective și a conștientizat datorită sumii respective că se poate trăi din muzică, deși se afla la vârsta la care copiii nu doar că nu știu ce vor să facă în viață, dar nici nu își punea problema aceasta.



Din suma de bani primită, Andreea Antonescu și-a cumpărat niște lucruri pe care și le dorea enorm, dar pe care nu și le permitea. Cântăreața și-a luat, așadar, o pereche de încălțări cu beculețe la care visa, dar și niște jeans la modă, în anii aceia. A știut de mic copil care este drumul pe care voia să îl urmeze, iar acum este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară șise bucură de succes.

„Aveam 6 ani. Am participat la un concurs la Radio Galați. Era un concurs de muzică, trebuia să mă duc acolo să cânt o piesă. Am cântat-o, era un concurs mare, la nivel de județ! Am câștigat, îmi amintesc și acum, 1600 de lei, pe vremea aia!Îmi amintesc că îmi doream foarte mult o pereche de încălțăminte cu beculețe și o pereche de jeans puțin prespălați! Câștigând concursul, am reușit să îmi cumpăr lucrurile respective! Eram fiartă pe muzică și atunci mi-am dat seama că din muzică poți să faci un job! Atâta timp cât ești și renumerat, poți să și trăiești!”, a declarat Andreea Antonescu, pentru ego.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---