Showbiz

Bianca Drăgușanu a primit mesaje răutăcioase din partea unei mămici: „Mă jignea pe mine și pe copilul meu”

schedule 05 sept. 2023, 13:32

Bianca Drăgușanu a primit mesaje răutăcioase din partea unei mămici: „Mă jignea pe mine și pe copilul meu”
Sursa foto: YouTube Unica

Bianca Drăgușanu a primit mesaje răutăcioase din partea unei mămici, despre care nu are nici cea mică idee cine este, deoarece a preferat să își păstreze anonimatul. Femeia i-a adresat cuvinte jignitoare vedetei, dar nu a iertat-o nici pe fiica acesteia.

Bianca Drăgușanu, mesaje răutăcioase din partea unei mămici

Bianca Drăgușanu este o mamă exemplară, care și-a pus mereu copilul pe primul loc și a încercat să îi ofere cea mai bună educație. Deși relația dintre ea și tatăl Sofiei, Victor Slav. nu a mai mers atât de bine, vedeta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință ca micuța să nu îi simtă lipsa. De asemenea, i-a oferit acesteia o viață la care unii copii nici măcar nu pot visa, iar una dintre cele mai mari bucurii pe care le are acum este legată de faptul că fata sa va începe școala.

Având în vedere că a intrat în clasa I, emoțiile nu sunt mari doar pentru cea mică, ci și pentru mama sa care deși știe că va fi bine, parcă ar opri timpul loc. Îi este greu să se acomodeze cu ideea că Sofia începe să crească și crede că se întâmplă prea repede și nu vrea ca lucrurile să stea chiar așa, dar nu poate face nimic. O iubește și ar vrea să rămână mereu mică, dar ea se pregătește deja pentru prima zi de școală.

În ceea ce privește mersul ei la școală, diva nu a avut probleme în afara unor mesaje dure pe care le-a primit din partea unei mămici, care i-a scris pe Instagram fără a-și dezvălui identitatea. Femeia a jignit-o atât pe ea, cât și pe copila, moment în care Bianca Drăgușanu i-a transmis că dacă are o problemă, ar trebui să o discute cu ea, fără implicarea Sofiei.

Se pare că mămicii respective nu îi convenea deloc că este o persoană publică sau că se îmbracă în roz și că o ia de la școală. I-a promis că o va bate pe umăr, când o va vedea, dar nu a îndrăznit să o facă, deși vedeta chiar își dore să vadă cine este femeia din spatele mesajelor din mediul onine.

„Sofia merge în clasa I, am foarte mari emoții. Știu că o să fie bine, sunt fericită, parcă aș opri timpul în loc că zboară prea repede, crește mult prea repede și nu vreau. O iubesc foarte mult și vreau să rămână mică.
Până în momentul de față m-am confruntat cu o singură situație mai dificilă, am primit câteva mesaje răutăcioase pe Instagram din partea unei mămici care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, care mă jignea și pe mine și pe copilul meu. Am rugat-o frumos că dacă are o problemă să o dezbată cu mine, să nu se rezume la copilul meu. Avea o problemă cu mine la modul general, pentru că eu sunt o persoană publică, nu-i plăcea cum vin eu îmbrăcată în roz să o iau pe fiica mea de la școală și mă jignea. Mi-a zis că data viitoare vine și mă bate pe umăr la școală când vin să-mi iau copilul și am zis că o aștept, dar nu a îndrăznit. Mi-aș dori să-și vadă de treaba ei și de copilul ei, nu cred că am deranjat-o eu cu ceva sau pe copilul ei”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---