Showbiz

Jurații de la „Bravo, ai stil!” nu au milă față de concurente. Jasmine, desființată din cauza ținutei sale: „Mă scoate din minți”

schedule 21 apr. 2023, 10:31

Cea mai recentă ediției a emisiunii „Bravo, ai stil!” nu a fost tocmai una pentru Jasmine, care a fost făcută praf de cei trei jurați ai competiției. Aceștia nu au apreciat deloc ținuta purtată de aceasta și nu s-au putut abține să nu îi transmită exact ce au crezut despre ea. Iată cum a decurs totul!

Jurații nu au milă față de concurente

Seara trecută, concurentele de la „Bravo, ai stil!” au încercat din nou să îi impresioneze pe cei trei jurați ai emisiunii, doar că nu toate au reușit să o facă. Ei bine, una dintre cele care a dat-o serios în bară este nimeni alta decât Jasmine, care nu a primit cuvinte de laudă nici măcar din partea colegelor sale.

Raluca Bădulescu a început prin a-i spune concurentei care își dorește să fie declarată cea mai stilată femeie din țara noastră că ținuta pe care a ales să o poarte este o „încropeală nefericițică”. De asemenea, i-a transmis că ideea de la care a pornit este una bună, doar că rezultatul la care a ajuns nu este tocmai cel dorit. I-a dat și câteva sfaturi legate de piesele pe care să le achiziționeze, dacă vrea ca genul acesta de ținută să impresioneze.

„Ceea ce ai făcut tu astăzi este o încropeală nefericițică. Ideea de la care ai pornit, Jasmine, este bună și te felicit. Treaba e în felul următor. Bocancii pe care ți i-ai ales nu sunt bocanci. Mare atenție la piesele acestea clasice, cred că noi am mai spus chestia asta și în alte sezoane. Fusta te lățește, este imensă, multă în zona asta, tăietura asta inegală la fustă. Dacă ai fi avut alt timp de bluzon, eu știu, cu altă structură.”, a zis Raluca Bădulescu, la Kanal D2.

Maurice Munteanu și-a exprimat și el opinia, spunând ce anume îl scoate pe el din minți legat de alegerea sa vestimentară, fiind urmat de Alex Abagiu care a criticat și el rândul său accesoriul pe care l-a purtat pe cap. În același timp, nu a fost deloc impresionat de machiaj sau de felul în care și-a aranjat părul.

Problema este alta, Jasmine. Intenția ar fi fost bună, pe mine mă scoate din minți la nivel de styling, haioșismul. Când tu vrei să fii haioasă, de gașcă. Există un tip de styling haioșistic, la fel cum există acele tunsori haioșistice, cu bretonul asimetric, cu o șuviță mov. Nu-mi place.”, a zis Maurice Munteanu, la rândul lui.


Jasmine, eu sunt cu tine într-o altă direcție, te văd altundeva. Chestia aia din cap e bizară. Nu amesteci niciodată mai mult de trei texturi și tu ai acolo dantelă, ai pană, ai voal și încă o chestie. Deci deja e foarte mult, doar pentru chestia aia. Ești de o frumusețe rară fără chestia aia în cap. Gândește-te puțin. E un accesoriu care iți acoperă jumătate de ochi. Am deja părul, cerceii cu steluțe, belciugul ăla la gât, e prea mult.”, i-a transmis și Alex Abagiu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---