Showbiz

Rebecca de la „Bravo, ai stil!”, victima discriminării în copilărie. Ce le-a transmis celor care trec prin aceeași situație: „Sfatul meu este să...”

schedule 07 iun. 2023, 10:03

Rebecca de la „Bravo, ai stil!” a fost victima discriminării în copilărie, iar în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii de la Kanal D2, ea și-a deschis inima și a vorbit cu lacrimi în ochi despre acea perioadă grea din viața sa. Ce le-a transmis celor care trec prin aceeași situație!

Rebecca de la „Bravo, ai stil!” a fost victima discriminării

Rebecca este una dintre cele mai noi concurente de la „Bravo, ai stil!”. Aceasta le-a atras atenția juraților, dar și celorlalte persoane din platou și mai ales telespectatorilor, chiar din momentul în care a intrat în platou. Plină de energie, cu zâmbetul pe buze și cu ritmul de bachata în sânge, ea a făcut show și a demonstrat că are mare încredere în ea și în forțele sale, dar lucrurile nu au stat mereu așa în cazul ei.

Pe vremea când era doar un copil, a suferit enorm din cauza faptului că era diferită de ceilalți copii din școala sa, motiv pentru care aceștia nu doar că o priveau ciudat, dar îi și adresau cuvinte total nepotrivite. Fiind doar un copil, începuse să creadă că este ceva normal și se obișnuise cu felul în care o tratau, dar odată cu trecerea timpului, și-a dat seama că nimic din ceea ce se întâmpla acolo nu era normal. Toate aceste lucruri au transformat-o într-o persoană puternică și care nu ține cont de părerea oamenilor, dar care nici nu mai plânge din orice așa cum se întâmpla în trecut.

"Am fost singura sau poate au mai fost doi ca mine în oraș, în Brașov, când eram eu la școală. Îți dai seama că toți copiii și oamenii reacționau, dar crescând așa, m-am obișnuit. Am văzut-o ca pe o normalitate. Ulterior, când am crescut, mi-am dat seama că nu e ok. Într-un fel e bine, pentru că nu mai sunt o persoană sensibilă. Adică nu-mi vine să plâng din orice, nu prea îmi pasă de părerea oamenilor. E egal cu zero, atâta timp cât eu sunt bine. Pot să iau o critică constructivă, dar niciodată o răutate. Adică o chestie din invidie, doar ca să zici ceva...
Sfatul meu cel mai bun este să faceți haz de necaz. La mine așa funcționează. Oricum, atâta vreme cât nu ține și nu poți schimba, ce să faci, să te stresezi mai tare? Nu!", a declarat Rebecca, la Kanal D2.

Cei prezenți în platou, dar și fetele din culise i-au ascultat povestea de viață, iar după toate acestea, jurații i-au luat ținuta la control și au comentat pe baza acesteia. Raluca Bădulescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa noii concurente, iar despre hainele pe care le-a purtat a zis că au fost alese foarte bine, rozul fiind o culoare care i se potrivește de minune.

"Ținuta pe care o porți îmi place foarte mult. E o ținută inspirată de Balenciaga, foarte clar. Da, îți vine foarte bine. Îmi place cum te-ai pieptănat, îmi place că te-ai gândit să îți alegi o geantă. E o ținută bună, e o ținută care îți vine bine și este o culoare care te complimentează foarte bine! Bravo, Rebecca!", a zis Raluca Bădulescu.

Maurice Munteanu i-a apreciat și el look-ul, dându-i chiar și un sfat prețios de care speră că va ține cont pe viitor, când va face o ținută asemănătoare.

"Puiule, când facem exercițiul acesta cu ciorap peste pantof, trebuie să avem mare grijă ca călcâiul să nu se transforme în corp separat. În pofida călcâiului, îmi place foarte mult look-ul. Băi, nene, ai ceva regal! Ceva de covor roșu! Îmi place colierul, îmi place geanta, îmi place că ai pus inelul ăla, îmi plac ochelarii!", a zis Maurice Munteanu, la rândul lui.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---