Showbiz

Cine este Bumputu Rebeca de la „Bravo, ai stil!”. I-a lăsat mască pe jurați cu intrarea ei

schedule 06 iun. 2023, 08:56

Seara trecută, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” au fost aduse două noi concurente, Alexandra și Rebeca, iar una dintre ele a reușit să le atragă atenția juraților, încă de când a intrat în platou. Cine este și ce a povestit despre ea, dar și care a fost părerea juraților!

Cine este Bumputu Rebeca de la „Bravo, ai stil!”

În cea mai recentă gală eliminatorie de la „Bravo, ai stil!”, Ilinca Vandici le-a anunțat pe concurente de faptul că emisiunea a ajuns la un alt nivel, astfel că au avut loc două eliminări. Cele care au primit cea mai mică susținere din partea celor de acasă au fost Constanția și Carina, urmând să fie înlocuite, în prima ediție a săptămânii, de către Alexandra și Rebeca.

Rebeca a intrat în platou pe o piesă făcută de ea, care conținea versuri despre o parte dintre cei aflați în platou, impresionându-i pe fiecare în parte și primind numai cuvinte de laudă. Bumputu Rebeca este instructor de bachata și este cunoscută drept „Becky Bachata”, s-a născut în Brașov, iar mama ei este româncă și tatăl concolez. Aceasta locuiește în Brașov și a venit la „Bravo, ai stil!” pentru a-și arăta și partea creativă, pentru că de fiecare dată lucrează în proiectele și în coregrafiile altora și nu face lucruri pentru ea.

„Dragilor, mă numesc Bumputu Rebeca, mulți mă știți ca și Becky Bachata probabil, sunt instructor de bachata. M-am născut în Brașov, tatăl meu este congolez, mama mea este româncă. Eu, ca personalitate, sunt fix ca vremea. Poate să fie și tornadă, și soare, și plăcut.
Am venit la "Bravo, ai stil!" ca să arat și partea mea creativă, pentru că de fiecare dată lucrez în proiectele altora, în coregrafiile altora, în sfârșit am găsit oportunitatea și ocazia să arăt ce pot și eu. Am vrut să-mi fac intrarea într-un stil original și atunci am zis, nu sunt cântăreață, dar am făcut efortul să fac o piesă și să compun ceva pentru emisiune, sper că a fost bine, încă tremur. În primul rând, sunt o persoană care are o imaginație foarte bogată, îmi place creativitatea, îmi place foarte mult arta, muzica, dansul, moda, culoarea, viața. Și atunci am zis că pot să arăt și eu ce am învățat de-a lungul anilor, în meseria mea, de dansatoare”, a spus Rebeca Bumputu, la „Bravo, ai stil!”.

Astfel, ea a reușit să îi lase mască pe cei trei jurați, dar și pe colegele sale, toți având doar cuvinte de laudă la adresa ei. Maurice Munteanu a adus în discuție faptul că, de regulă, ei dau trei steluțe concurentele în prima ediție, pentru a le încuraja, dar că nu este cazul aici ea având o apariție de senzație. Rebeca s-a descurcat atât în alegerea ținutei, cât și în ceea ce privește piesa pe care a intrat, dar și povestea.

„Bine ai venit, Rebeca! Îmi place foarte mult styling-ul pe care îl propui, îmi place părul, bereta. A ieșit și povestea, a ieșit și styling-ul. Știi că noi, în general, la prima intrare, susținem, apreciem, chiar dacă ținuta nu este fabuloasă, întâmplarea face că ținuta pe care tu o porți în seara asta îmi place foarte mult”, i-a transmis Maurice Munteanu.

Alex Abagiu a avut și el ceva de zis și a apreciat foarte mult faptul că Rebeca a avut curajul să îndrăznească fiind prima concurentă care a adus în platou ideea de «no eyebrows»” și a felicitat-o pentru partea de beauty, care era impecabilă și potrivită pentru ea.

„Și mie mi se pare că aduci un suflu nou, talent, uite un secret pe care poate nici tu nu îl știai. Îmi place foarte mult outfit-ul pe care îl propui, dar, atenție foarte mare, este o uniformă. Fii atentă la chestia asta, pantofii sunt de la același brand. Te felicit oricum, pentru că arată bine pe tine. Oricum, trebuie să te felicit pentru partea de beauty, ești prima care aduce în platou trendul ăsta, de «no eyebrows»”, a zis Alex Abagiu la rândul lui.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---