Showbiz

Cine este adevăratul tată al Prințului Harry. Ducele de Sussex a făcut testul ADN: „Zvonul care circula tocmai de atunci...”

schedule 25 nov. 2023, 09:37

La începutului anului, Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa, „Spare” (n.r. „Rezerva”) că Regelui Charles al III-lea îi plăcea să glumească despre descendența sa. Astfel, a alimentat zvonurile care deja planau în jurul acestui subiect. De altfel, curiozitatea oamenilor despre adevăratul tată al prințului răzvrătit a crescut mai ales după ce a Prințesa Diana a vorbit deschis despre divorțul de moștenitorul tronului Angliei. Dar Harry a aflat de mult răspunsul, după ce a făcut un test ADN. 

Cine este adevăratul tată al Prințului Harry

De ani buni circulă mai multe zvonuri în jurul unui subiect ce implică Csa Regală a Marii Britanii: cine este adevăratul tată al Prințului Charles? Publicul avea doar două variante între care să se zbată: Regele Charles sau ofițerul James Hewitt, aventura de lungă durată și marea iubire a Prințesei Diana. 

În plus, Ducele de Sussex a făcut la rândul lui o serie de dezvăluiri în autobiografia „Spare”, punând paie pe foc. El a susținut că Regelui Charles al III-lea îi plăcea să râdă pe seama descendenței sale.

„Îi plăcea să spună povești, iar acesta era una dintre cele mai bune din repertoriul său. Se termina întotdeauna cu o filosofare… Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat?
Râdea, deși era o glumă remarcabil de nefastă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci, că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”, a scris Prințul Harry, în autobiografia „Spare”. 

Prințesa Diana: „Este destul de clar că Harry este un Windsor” 

Ofițerul James Hewitt și Prințesa Diana au avut o aventură între 1986 și 1991, dar unele voci susțin că, în realitate, Lady Di l-a cunoscut pe bărbat după ce s-a născut Harry. Totuși, se spune că familia regală britanică a făcut un test ADN în anii 1990, pentru a clarifica al cui este, de fapt, Harry. 

O prietenă a prințesei Diana, Simone Simmons, susține în cartea sa despre „Regina Inimilor” că „membrii seniori ai familiei regale” au cerut un test de paternitate, după ce ea a vorbit despre infidelitățile ei în timp ce era căsătorită cu Charles, într-un interviu televizat din 1995.

„Este destul de clar că Harry este un Windsor. Culoarea părului lui este după familia Spencer, dar are ochii lui Charles”, a spus Prințesa Diana.

Testul ADN a arătat că Regele Charles este adevăratul tată al Prințului Harry. Chiar și așa, speculațiile continuă să persiste. 


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---