Showbiz

Carina și Andreea, scandal în platoul „Bravo, ai stil!”. Ce acuzații și-au adus una celeilalte

schedule 05 mai 2023, 14:24

Carina și Andreea, scandal în platoul „Bravo, ai stil!”. Ce acuzații și-au adus una celeilalte
Sursa foto: YouTube Kanal D2

Carina și Andreea, două dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!”, s-au certat ca la ușa cortului în platoul emisiunii de la Kanal D2. Acestea nu se au la suflet și și-au adus acuzații dure, imediat după ce au început discuția. Iată ce s-a întâmplat!

Carina și Andreea, scandal la „Bravo, ai stil!”

Concurentele de la „Bravo, ai stil!” au început să își scoată colții și sunt ediții în care, pur și simplu, nu mai rezistă și răbufnesc. Unele dintre ele cedează, încep să plângă și părăsesc platoul, în timp ce altele aleg să își susțină părerile, fără să le pese că vorbele lor sunt mult prea dure pentru ceilalți.

Carina, de exemplu, nu a avut la suflet pe colega sa de platou, Andreea, încă de la începutul competiției, iar de curând i-a adus noi acuzații sub privirile curioase ale celoralte fete, dar și ale celor care le priveau din fața micilor ecrane. Ea a zis că și-a dat cu părerea despre ea, deși a fost judecată pentru acest lucru, doar pentru că i-a fost cerută și nu a înțeles reacția sa. În plus, Carina a zis clar că dacă este atacată, ea nu are cum să se comporte într-un alt mod și chiar crede că Andreea a reușit să iasă foarte mult în evidență de pe urma scandalurilor pe care le-au făcut în platou și nimeni nu îi poate schimba această părere.

"Eu am încheiat orice socoteală cu Andreea. Mi-a fost cerută părerea, eu mi-am exprimat sincer, dacă pe ea a deranjat-o treaba asta nu mă privește pe mine. Am fost întrebată dacă eu consider că ea are stilist, am spus că este posibil. Din ceea ce mi-a transmis Andreea până acum, am remarcat o dualitate în personalitatea ei, nimic mai mult, nu am jignit-o. Acum nu suntem în nicio relație, în continuare mă înțeapă, chiar îmi este indiferentă, nu mă interesează ce face, să-și vadă de parcursul ei în emisiune.
Dacă ea mă atacă, eu nu am ce să fac, dar încerc să evit pe cât posibil treaba asta și nu mai vreau, pentru că am sesizat că prin prisma conflictului cu mine, ea a ieșit mult în evidență, iar dacă nu se întâmplaconflictul cu mine, sunt convinsă că nu era atât de vorbită sau remarcată. Din conflictul ăsta reiese că eu sunt ceva rău, iar ea este victima și nu este așa deloc.", a declarat Carina, conform wowbiz.ro.

Carina a recunoscut că emisiunea de la Kanal D2 este primul contact pe care îl are cu moda și crede că va ieși din concurs cu un pachet foarte mare de cunoștințe, dar și mult mai puternică. De asemenea, a zis că jurații au fost indulgenți cu ea, deși nu a venit de fiecare dată cu ținute bune în fața lor și a apreciat lucrul acesta. I-au plăcut foarte mult sfaturile pe care le-a primit din partea lui Maurice Munteanu, de care a ținut cont și o va face în continuare.

"Emisiunea e primul contact cu moda. Carina va ieși din competiția ”Bravo, ai stil!” cu un pachet foarte mare de cunoștințe, călită, cu toate că eu sunt învățată să fiu în colectiv de fete. Voi ieși, cu siguranță, mult mai puternică. Până acum nu am avut parte de o critică așa dură de la vreunul dintre jurați. Mereu au fost indulgenți, într-un fel, adică modul cum mi-au spus, că nu am venit tot timpul cu ținute bune, dar modul cum m-au criticat a fost foarte frumos, așa fel încât să fie constructiv. A făcut Maurice o remarcă cu privire la faptul că eu aveam o concepție foarte greșită că trebuie să mă împopoțonez ca să fie bine. În schimb, el a spus că un styling simplu este mult mai greu de realizat, decât un styling foarte complicat cu multe zorzoane. O rochie simplă e mult mai greu de accesorizat cu chestii finuțe, iar pe mine mă reprezintă chestia asta.", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---