Showbiz

Milena, eliminată de la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a obținut cele mai puține voturi: „Îmi va fi dor de Andreea și de Constanția”

schedule 27 mai 2023, 10:06

Milena, eliminată de la „Bravo, ai stil!”. Concurenta a obținut cele mai puține voturi: „Îmi va fi dor de Andreea și de Constanția”
Sursa foto: YouTube Kanal D2

În cadrul ediției de seara trecută a emisiunii „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D2, Milena a fost eliminată și a părăsit platoul emisiunii cu lacrimi în ochi, spunând că le va duce lipsa unora dintre colegele sale cu care s-a înțeles cel mai bine și pe care le avea la inimă. Iată ce a mai declarat ea!

Milena a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!”

Cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost tot una eliminatorie, spre surprinderea concurentelor, care nu se așteptau neapărat ca și de data aceasta una dintre ele să fie trimisă acasă. Ei bine, tema pe care au primit-o a fost care deși li se părea accesibilă, unora dintre ele le-a dat mari bătăi de cap. Acestea au fost nevoite să se prezinte în fața juraților cu ținute pentru festival, dar nu au ieșit lucrurile chiar așa cum și-au dorit.

Cel mai bine s-au descurcat Maria, Georgiana și Iris, prima dintre ele primind și imunitate în cadrul acestei eliminatorii. În pericol de eliminare au fost Carina și Milena, care au obținut cele mai mici note din partea celor trei jurați, dar și Constanția care a fost nominalizată de colegele sale.

Milena a fost cea care a primit cea mai mică susținere din partea telespectatorilor. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a fost cea care i-a dat trista veste a eliminării, dar nu înainte de a o întreba pe Carina ce este în sufletul ei, după ce ea menționase că îi bătea inima foarte tare. Milena a ajuns să se situeze la finalul clasamentului, din cauza faptului că a mers în fața juraților cu o rochire ruptă.

„Concurenta care în această ediție eliminatorie părăsește „Bravo, ai stil” este Milena, cu 4,5%.”, a zis Ilinca Vandici, în emisiune.

Prezentatoarea a întrebat-o pe Milena și care sunt gândurile pe care le are, după ce aflat că pentru ea lupta în competiție a a ajuns la final, iar ea sinceră ca de fiecare dată, ea a zis că va continua pe acest drum și că le va duce dorul unora dintre colegele sale, Andreea și Constanția, dar și de Beatrice.



„Vreau să continui pe partea de styling. Vreau să fac un curs, vreau să învăț despre acest domeniu și sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat. Îmi va fi dor de Andreea și de Constanția foarte mult. Sper să fie puternice și să ajungă până în finală și de Beatrice.”, a zis fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---