Showbiz

Rux și Opulență, adevărul despre Sorina de la „Bravo, ai stil!”. A fost sau nu stilista fostei concurente

schedule 18 mai 2023, 10:25

Rux și Opulență, adevărul despre Sorina de la „Bravo, ai stil!”. A fost sau nu stilista fostei concurente
Sursa foto: Instagram Rux si Opulenta

La câteva săptămâni distanță de la eliminarea Sorinei din competiția „Bravo, ai stil!”, Rux și Opulență a decis că a venit vremea sa clarifice situația legată de ea și de fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D2. A fost sau nu stilista ei!

Rux și Opulență a zis adevărul despre Sorina

Sorina a fost una dintre cele mai puternice concurente din punct de vedere stilistic, din emisiunea „Bravo, ai stil!”, jurații fiind aproape de fiecare dată surprinși plăcut de aparițiile sale. Toate lucrurile au mers bine, până când într-o zi, fosta concurentă a ales să poarte o ținută foarte asemănătoare cu una dintre cele în care își făcuse apariția, pe contul ei de Instagram, Rux și Opulență. Imaginile au devenit virale pe internet și au ajuns să fie discutate și în ediția imediat următoare, moment în care jurații și colegele ei au fost convinse că Ruxi este stilista ei.

Sorina a negat acuzațiile care i s-au adus, spunând că sunt doar prietene și că împrumuta piese vestimentare de la ea, deși după cum a remarcat chiar Raluca Bădulescu, Ruxi nici măcar nu o urmărea pe rețelele sociale. La momentul respectiv, câștigătoarea celui de-al șaptelea sezon nu s-a implicat în scandal, dar recent a lămurit întreaga situație.

Rux și Opulență a recunoscut faptul că i-a dat haine, dar a zis clar că nu a făcut styling pentru ea, neapucând să discute până acum pe marginea acestui subiect.

„I-am dat haine. Styling nu i-am făcut, dar i-am dat haine. Și când s-a întâmplat scandalul eram acasă la Satu Mare, cu probleme de familie și n-am apucat să văd. Doar am văzut TikTok-ul plin, am văzut că a fost haos. Dar legat de concurente, da, am zis că o să fiu rea. Nu le știu după nume, dar m-am uitat la primul episod, că am fost curioasă, apoi nu m-am mai uitat. Am văzut doar ce îmi mai apărea pe TikTok, din când în când. Nu le știu după nume, pot doar să spun, ca o concluzie, că dacă așa sunt fetele la 23 de ani, viitorul sună foarte prost.”, a declarat Rux și Opulență, pentru cancan.ro.

În ceea ce le privește pe concurente, nu a avut prea multe cuvinte de zis, recunoscând că a urmărit doar o ediție și nu și-a făcut o părere bună despre ele.

„E o lipsă foarte mare de potențial, educație, nu mi se pare că sunt ce trebuie. E un nivel foarte jos și ca styling, dar și ca prezență. Ca styling nu mai zic, e rău! Nu vreau să par eu că aș fi Anna Wintour, dar e ceva rău. Și oamenii pot să confirme chestia asta. Dar, din ce am văzut, este posibil ca viitoarea câștigătoare să fi intrat abia acum. A intrat o fată foarte șmecheră, care îmi place, și ea pare că va câștiga dacă rămâne la nivelul ăsta și nu mai vine cineva care să-i facă concurență.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---