Showbiz

Rux și Opulență, probleme cu anxietatea. A ajuns la spital din cauza atacurilor de panică: „Erau oribile”

schedule 08 dec. 2023, 11:01

Rux și Opulență, probleme cu anxietatea. A ajuns la spital din cauza atacurilor de panică: „Erau oribile”
Sursa foto: Instagram Rux si Opulenta

Rux și Opulență a avut probleme serioase cu anxietatea și chiar a ajuns la spital din cauza atacurilor de panică. Ce a făcut influencerița pentru a scăpa de ele!

Rux și Opulență, probleme cu anxietatea și atacurile de panică

Rux și Opulență a trecut prin multe pentru a ajunge unde este acum, iar de cele mai multe ori nu i-a fost deloc ușor să o scoată la cap. Fanii o știu drept o femeie puternică, amuzantă și care nu renunță deloc ușor în clipa în care își dorește să obțină ceva, dar au fost ani în care nu era deloc așa.

Într-un interviu pe care fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” l-a acordat recent, a adus în discuție și cele mai grele momente din viața sa și anume cele în care se confrunta cu anxietatea. Tot ea a mărturisit că a ajuns chiar și pe mâinile medicilor din cauza atacurilor de panică, pe care le avea în timp ce dormea, iar lucrul acesta o speria mai tare decât orice.

Pentru a reuși să treacă peste atacurile de panică și momentele în care avea anxietate, vedeta a făcut eforturi considerabile, dar nu ar fi reușit fără ajutorul ședințelor de terapie. Din fericire, nu s-a mai confruntat cu acestea de aproape patru ani și nu poate decât să se bucure, fiindcă îi afectau viața din toate punctele de vedere. Mai apoi, și-a amintit și de ziua în care a mers la urgenșe, pentru că simțea că își va pierde viața și nu mai putea respira, iar medicii au știut ce să îi facă pentru a-și reveni.

”Am făcut niște ședințe de terapie când aveam anxietate și am început să mi le reglez. Nu am mai avut de vreo 3-4 ani nu am mai avut așa ceva. Mă bucur, că erau oribile. Eram acasă, noaptea și din somn veneau atacurile de panică. Eram relaxată și veneau atacurile de panică și de anxietate. O dată m-am dus la urgențe că simțeam că mor. E un sentiment ca și cum zici că mor, nu mai poți respira. Mi-am sunat un prieten, a sunat la salvare, medicului i-am zis că mor, simt că mor, s-a prins că am atac de panică, am stat, mi-am revenit, se duce până la urmă”, a declarat Ruxi, la XNS.

În cadrul aceluiași interviu a spus că este, de cele mai multe ori, judecată pentru felul în care arată și pentru hainele pe care le poartă, dar nu pune deloc la suflet vorbele rele, indiferent din partea cui ar veni.

”Trăim în România și eu ca prezență, oriunde sunt mereu judecată și diferită. Sunt arătată cu degetul că sunt diferită. Nu-mi pasă. Eu mă simt liberă că pot să fiu cine sunt și mi se pare că ăsta e cel mai mare curaj în ziua de azi. Să poți să te prezinți cine ești tu. Dacă eu mă simt bine în ținuta asta, eu mă simt bine.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---