Showbiz

Sorina, detalii din spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil!”. Ce a învățat de la cei trei jurați: „Alex Abagiu mi-a recomandat...”

schedule 20 apr. 2023, 09:24

Sorina, detalii din spatele camerelor de filmat de la „Bravo, ai stil!”. Ce a învățat de la cei trei jurați: „Alex Abagiu mi-a recomandat...”
Sursa foto: YouTube WOWnews

Sorina, una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”, a oferit un interviu despre concurs, în care a dat detalii din spatele camerelor de filmat, dar în care a menționat și care au fost principalele lucruri pe care le-a avut de învățat de la cei trei jurați. Iată ce a mai povestit.

Sorina, despre emisiunea „Bravo, ai stil!”

Sorina a reușit să impresioneze pe toată lumea, încă din prima ediție a competiției de la Kanal D2 cu stilul ei elegant, fiind asemănată cu o prințesă. Ea a vorbit și despre acest aspect, spunând că ea nu se vede ca fiind una, ci doar o femeie care iubește să aibă o viață luxoasă. În plus a zis clar că o prințesă este calmă și așezată, iar ea nu poate fi încadrată nici în această categorie, deoarece este dinamică.

"Nu mă consider o prințesă, cumva mă îmbrac elegant, dar sunt și momente în care rup direcția asta și prin atitudine. Ca să fii o prințesă, trebuie să fii calmă, așezată. Eu sunt extrem de dinamică. Sunt foarte rare momentele în care sunt supărată. Îmi place să am o viață luxoasă, dar nu mă pot numi prințesă, poate doar prin stilul vestimentar.", a declarat Sorina, la ”Bravo ai stil! Backstage”.

În cadrul ediției de seara trecută, ea a fost pusă la zid, după ce a devenit virală o imagine în care Rux și Opulență purta aceeași ținută ca și ea, după ce a fost bănuită că ar lucra cu ea. Concurenta a negat până în ultimul moment, iar Ilinca Vandici a sacționat-o pentru fapta sa anulându-i toate steluțele pe care le-a obținut în săptămâna aceea, dar avertizând-o că această situație ar fi putut duce la eliminarea ei din concurs, doar că având în vedere că sunt la început, i se mai oferă o șansă.

În interviu pe care Sorina l-a acordat la ”Bravo ai stil! Backstage”, a vorbit și despre lucrurile pe care a reușit până în clipa de față de la cei trei jurați ai emisiunii. Ei bine, ea a precizat și că a luat în serios sugestiile lor și chiar simte o îmbunătățire atât din punct de vedere vestimentar, cât și din punct de vedere psihic. De exemplu, Alex Abagiu i-a recomandat anumite lucruri legate de machiajul pe care alege să îl poarte, iar în clipa în care s-a privit în oglindă, și-a dat seama că alungirea ochilor cu negru chiar o avantaja.

"Până acum am luat în calcul câteva sugestii pe care mi le-au dat jurații. Simt niște îmbunătățiri atât în starea mea psihică, cât și vestimentară. Alex Abagiu mi-a recomandat pe parte de make-up să îmi alungesc ochiul puțin cu negru. Când m-am uitat în oglindă, mi-am dat seama că e o sugestie relevantă. Maurice m-a ajutat foarte mult la partea de accesorizare și de genți. Mereu pun prea mult sau deloc. Aici mai scârțâim câteodată. Ralu mă împinge de la spate să ies din zona mea de confort. Nu pot să aleg un preferat, pentru că fără vreunul dintre ei nu ar putea fi un întreg.", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---