Showbiz

Bella Santiago, pregătiri intense pentru nuntă. Mama artistei va lipsi de la eveniment: „Voiam să fie lângă mine”

schedule 10 mai 2023, 11:06

Bella Santiago, pregătiri intense pentru nuntă. Mama artistei va lipsi de la eveniment: „Voiam să fie lângă mine”
Sursa foto: YouTube BELLA SANTIAGO OFFICIAL

Bella Santiago și partenerul ei de viață se ocupă, la momentul actual, de organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viața lor și anume cununia religioasă. Ce a declarat artista și de ce va lipsi mama sa de la eveniment!

Bella Santiago se pregătește pentru nuntă

Bella Santiago este o artistă cu o voce impresionantă, care a devenit cunoscută odată cu participarea sa în cadrul emisiunilor “Românii au talent” și “X Factor”, unde a și fost declarată câștigătoare datorită talentului său. De asemenea, ea s-a făcut remarcată și în cadrul concursului de modă, “Bravo, ai stil! Celebrities”, unde i-a impresionat pe jurați și pe cei din fața micilor ecrane atât cu vocea sa, cât și cu frumusețea ei, reușind astfel să îi convingă și să o ducă pânâ în finală.

Vedeta nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe cel personal, chiar dacă la acest capitol nu au stat mereu lucrurile atât de bine precum în prezent. Mutarea sa în România a venit la pachet cu relația pe care o are încă de pe atunci cu Nicolae Ionuț Grigore, pe care l-a cunoscut prin intermediul unui prieten și de care s-a îndrăgostit pe loc. Bella Santiago face ultimele pregătiri pentru cununia religioasă și are foarte mari emoții cu privire la tot ceea ce va urma să se întâmple în viața ei.

Chiar dacă ea și partenerul ei de viață au făcut cununia civilă acum ceva vreme, au preferat să amâne unirea destinelor în fața lui Dumnezeu, pentru că și-au dorit foarte tare să dea o petrecere de zile mari, cu aproximativ 300 de invitați dintre care jumătate și-au confirmat deja prezența.

”O să fie surpriză, o să ne vedem doar la biserică. El o să fie la altar, iar eu o să intru ultima în biserică. A fost foarte curios, dar i-am spus să nu mai întrebe nimic. El a fost la probe, și mi-a spus că nu îmi arată costumul. Dacă el a zis că e secret, nici nu umblu la telefonul lui. Noi avem încredere unul în celălalt.”, a declarat Bella Santiago, la Antena Stars.

Cel mai mult o doare faptul că mama ei nu îi va fi alături în ziua în care ea și partenerul ei vor păși împreună în fața altarului și vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Femeia i-a zis că este mult prea lungul drum și că, în plus, în țara noastră este și foarte frig. Bella Santiago s-a supărat, mai ales că este singura dată când se mărită, dar i-a trecut repede supărarea.

”S-a râzgândit să nu mai vină. A spus că este foarte frig aici. E lung drumul. O să mă sune cu video. M-am supărat la un moment dat, pentru că voiam să fie lângă mine. Este singura dată când o să mă mărit.”, a mai zis cântăreața.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---